Angelski dnevni horoskop za 22. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre, da uredite vsa nesoglasja v odnosih. V mislih imejte vaša dejanja in dela iz preteklosti, energije rumene barve pa vam prinesejo potrebno moč, da izkoristite nove priložnosti in naredite vse spremembe, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Bik

Angel Sproščenosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo se boste lažje predali vsemu lepemu in s podporo energij marelične barve lažje sledili svojemu ritmu in si na lahkoten način popolnoma preuredili življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpira v sproščenosti. Zdravilne energije srebrne barve vam prinesejo mir in svobodo, da se odprete novemu načinu dojemanja sebe in okolice. Drugi bodo sledili vašemu zgledu, kar bo prineslo več harmonije v odnos do samega sebe kot v odnose z drugimi.  

Rak

Angel Jasnosti vas danes podpre pri čutenju vsega okoli vas, kar vam bo pomagalo razrešiti določene situacije. Sprejmite njegovo podporo in podpora energij oranžne barve, ki vam bodo pomagale tudi v čutenju sebe in sprejemanju zadovoljstva, kar boste z lahkoto delili med druge. Na ta način boste povečali vašo življenjsko energijo.

Lev

Angel Lahkotnosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Z vami bo sodeloval v vseh odnosih z ljudmi in zdravilne energije bele barve vam bodo pomagale do tiste jasnosti, da boste lahkotno in sproščeno delovali do sebe in  drugih, kar si že nekaj časa želite.

Devica

Angel Sprejemanja vam danes pomaga pri spremembah. Sprejmite podporo energij roza barve, ki vam bodo pomagale skozi nežnost in preprostost sprejeti pomoč domačih in lažje boste pogledali na življenje drugače. Tako boste hitreje in na najbolj optimalen način vse uredili, kar bo izboljšalo počutje vseh.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zaupanja vas danes vzpodbuja, da spustite vsa odvečna bremena. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo prinesle več optimizma in volje, samo dovolite, da staro odide in se posvetite urejanju vsega, kar vas veseli. Sprejemajte energije vašega dnevnega Angela in dovolite, da nov proces začne.

Škorpijon

Angel Pristnosti vas v današnjem dnevu vodi v globine vaših čustev. S podporo energij oranžne barve boste začutili zadovoljstvo, strast in navdušeni boste nad vsem in vam tega ne bo težko pokazati. To bo presenetilo vs eokoli vas, ki vam bodo sledili. S podporo vašega dnevnega Angela boste vsi skupaj uživali v dnevu.

Strelec

Angel Srčnosti vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije zlate barve vam bodo pomagale ustvariti nov sistem v življenju, če se boste le sprostili in bčižnjim izrazili, kaj si srčno želite. To bo okrepilo vaš notranji stik in videli boste, kako vse okoli vas lahkotnejše steče.

Kozorog

Angel Pozornosti vam bo danes pomagal, da sledite sebi. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo energij magente barve, ki vas vodijo v svojo globino, da začutite svojo lepoto, nežnost, čutnost in odločnost. To vas bo sprostilo in odprlo za sprejem obilja, po katerem hrepenite.

Vodnar

Angel Miru vas danes vabi, da začutite harmonijo v sebi, v vašem domu, z vašimi bližnjim. Dovolite si vzeti čas zase in s podporo zelene barve boste lažje sprejeli vse, kar se dogaja v vas in okoli vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in dobili boste potrebne odgovore in spoznanja. 

Ribi

Angel Odnosov vam danes pomaga pri iskanju rešitev. Iskreno izrazite svoje težave in s podporo energij svetlo modre barve boste lažje našli in predlagali rešitve. S tem boste odprli pot, da se ubesedijo določene stvari in se začne novo poglavje življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.