Angelski dnevni horoskop za 22. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MIRU ima danes tako močan vpliv, da vas tudi provokacije okolice ne bodo motile. Naučili pa se boste jasno izraziti kaj hočete, da prepiri sploh ne bodo več potrebni.

Bik

ANGEL NARAVE vabi v objem dreves in svežega zraka. Pomirite in dobra volja sta neizogibna, če pa srečate še dobro in zanimivo družbo, vam bodo sprehodi prešli v navado.

Dvojčka

ANGEL AKCIJE vas vsestransko vodi v dejavnosti in sprotno komuniciranje. Kjer to podporo dobro izkoristite, se izkažete kot dober vodja in odlično stvari postavite na novo.

Rak

ANGEL LENOBNOSTI vas drži v ugodnem počutju – Ugodno počutje vam bo aktiviralo lenobnost. Želeli se boste skriti pred vsemi in samo uživati v materialnih dobrinah sveta. Hrana vam bo najpomembnejša stvar.

Lev

ANGEL SPOZNANJ vam odpre oči, da prepoznate kako vas drugi vidijo. Spustite kritičnost do sebe in opazite, kako so vas ljudje veseli in kako zelo vas cenijo in spoštujejo.

Devica

ANGEL NEMIRA vas priganja dalje v akcijo in učinkovitost bo na višku. Malo pa popazite na odnose, vaš nemir je nalezljiv in lahko gre predaleč.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROSTITVE vas umiri in odpre za zadovoljstvo ob prvih korakih, ki ste jih že naredili. Ste za to, da se sedaj posvetite tudi svojemu domu in telesu?

Škorpijon

ANGEL STABILNOSTI bi vam rad pokazal, kako pomemben je za vas – da z nemirom vsakič ne razrušite kreativnosti in rezultatov, ki jih dosežete v odnosih.

Strelec

ANGEL OBILJA se ponuja, ne bo pa šlo čisto brez truda. Zapišite si ideje, za posel, službo…karkoli vam lahko prinese materialno Blagostanje.

Kozorog

ANGEL KREATIVNOSTI vas umiri, če mu le prisluhnete. Družba, kjer vsi hitijo vas ne pritegne, angel pa vam pomaga poiskati skupne točke za dobro sodelovanje doma.

Vodnar

ANGEL ZBRANOSTI bi vam rad pokazal, da je življenje s fokusom dosti bolj preprosto in izgubi se potreba po nestrpnosti doma in drugje. Čutite sebe, podporo in dihajte.

Ribi

ANGELA USPEHA boste privabili z novostmi, ki jih pogumno uvajate. Ugled v javnosti vam da občutek moči in zadovoljstva ter navdih za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot