Angelski dnevni horoskop za 22. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vam bo danes pomagal, da se osvobodite bremen preteklosti. Kvaliteta energij bele barve vam bo prinesla dodatno svežino, da lažje umirilte svoj um in začutite, kako lahko samo spustite vse staro in se posvetite sedanjemu trenutku. 

Bik

Angel Optimizma vam danes daje podporo, da pozitivno pogledate na vse, kar se dogaja okoli vas. Zdravilne energije roza barve vas bodo zmehčale, kar vam bo prineslo sprostitev in dalo upanje za boljšo prihodnost.

Dvojčka

Angel Razumevanja vas danes vabi, da se sprostite. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj morate opustiti in s podporo energij modre barve vam bo jasno, kje so potrebne spremembe, da regenerirate tako fizično telo kot tudi sam način življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Jasnosti vas danes vodi v sproščenost. S podporo energij srebrne barve se boste lažje osredotočili nase in se umaknili od vplivov okolice, ki vam povzročajo dvome o sebi in posledično stres in skrbi. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju dobrih energij.

Lev

Angel Zadovoljstva vas bo vodil skozi današnji dan in zdravilne energije oranžne barve vas odprejo v veselju in radosti, da se zaveste lepote, ki je v vas. To bo izboljšalo vaše počutje in polni boste elana, kar bo prineslo nove energije za vsa področja.

Devica

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo in s podporo energij zelena barve se boste lažje odprli za nove stvari in nove poti ter opustili vse zamere in žalost, ki vam jemlje življenjsko energijo. Dovolite si sprememb in začnite življenje sprejemati čisto na novo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas bo danes objel in vodil skozi dan. Žarki mavričnih barv vas bodo napolnili s svežo energijo in čas posvetili sebi in negi telesa. To vam bo okrepilo življenjsko energijo in prineslo mir, zadovoljstvo in srečo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri spremembah. Sedanji način življenja vam ne prinaša miru in napredka, zadihajte v nove energije in kvaliteta indigo barve vas bo pomirila in lažje boste sprejeli vsa sporočila in namige, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjih korakih.  Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Moči vas danes podpre in vam prinese voljo in s podporo energij rumene barve boste začutili notranjo moč, da naredite potrebne spremembe, če boste le poslušali sebe. Naj vas spomini ne umaknejo v preteklost in zagrenjenost, sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje. 

Kozorog

Angel Veselja vas danes vzpodbuja, da začnete ustvarjati življenje tukaj in zdaj. Spustite svoja pričakovanja, dovolite, da vas objamejo energije rdeče barve in vam prinesejo občutek lahkotnosti in moči, da sodelujete v življenju in si tako ustvarite lepšo prihodnost.  

Vodnar

Angel Sproščanja vas danes vodi v lahkoten način življenja. Tako se boste lažje odprli sebi in drugim in s podporo energij vijolične barve pogledali na stvari z druge perspektive, kar vam bo prineslo mir in harmonijo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da boste lažje sprejemali vse na novo.

Ribi

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da uredite določene odnose. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje ugotovili, kaj vam odnaša fokus nase in kje morate postavite meje, da sprejmete vse blagoslove, ki jih ima življenje za vas. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.