Angelski dnevni horoskop za 22. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Možnosti vas danes podpre pri odločanju. S sprejemanjem njegove podpore in  s podporo vibracij modre barve, ki vas bodo pomirile in predale vedrino, boste lažje zaupali sebi, kar vas bo vodilo do pozitivnih sprememb tako na osebnem kot poslovnem področju. Sodelujte in se tako modro odločite.

Bik

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Na ta način boste lažje spustili vsa svoja težka čustva, ki vas bremenijo in zdravilne energije zelene barve vam bodo v pomoč, da začutite harmonijo, ravnotežje in zadovoljstvo. Tako boste sprostili vso napetost in spet se bo prebudilo upanje, ki vas bo vodilo naprej. 

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije marelične barve bodo v vas podprle potrebno zbranost, da vas energije okolice ne potegnejo v svoje dogajanje. Tako se boste lažje vse dogovorili in sodelovanje vam bo prineslo podporo drugih in javnosti. 

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal moč in zagon, da se posvetite sebi in svojim načrtom. Kvaliteta energij rdeče barve vas bo dodatno aktivirala v strasti pri delu in fizično boste opravili vse potrebno, da se vaši načrti izpeljejo točno tako kot želite.  da zaključite s preteklostjo in naredite premik naprej. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja. 

Lev

Angel Srčnosti vas danes vabi, da se mu predate. Zdravilne energije roza barve vas bodo poživile in občutek nežnosti, ugodja vas bo vodil do novih ljudi. To vas bo sprostilo, odgnalo občutljivost in prebudil se bo občutek varnosti, kar vas bo gnalo naprej. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Devica

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve, ki vam pomaga pri razumevanju sebe, se boste lažje pomirili s preteklostjo in tako rešili marsikatero stvar. Zadihajte v nove energije, ki vas vodijo skozi spremembe do novih poti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zdravja vas danes vzpodbuja, da se fokusirate nase. Energije vijolične barve vas bodo objele, prečistile vaše misli, kar bo osvobodilo tudi vaša čustva. Začeli se boste zavedati, kje niste bili najbolj iskreni do sebe, kar vam bo prineslo nova spoznanja. To bo ugodno vplivalo tudi na vaše zdravje in vam dalo moči za naprej.

Škorpijon

Angel Odločanja vas danes vodi do rešitev in kvaliteta energij indigo vas bo zbistrila in okrepila željo po iskanju resnice. Tako se boste lažje pomirili s seboj in drugimi, prišli do večje jasnosti in ustreznih rešitev, kar pa vam bo prineslo tudi več zadovoljstva, da prevzamete življenje v svoje roke.  

Strelec

Angel Odnosov vas danes vzpodbuja, da se posvetite domačim. Tako se boste boljše počutili in s podporo energij turkizne barve dobili sveže energije in nove zamisli, kar vam bo vsem prineslo večjo varnost in moč za nove začetke. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pokazal pot. 

Kozorog

Angel Novosti vam danes pomaga, da sledite dogodkom dneva. Žarki oranžne barve vas bodo objeli in lažje boste začutili tisto pravo veselje, da nekaj naredite na novo. Ne oklevajte, sodelujte in stopite korak za korakom naprej, da se osvobodite vsega, kar vas drži v coni udobja.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotnosti. Tako boste lažje spoznali, kako komunicirati z drugimi, da ste slišani in upoštevani, s podporo energij zlate barve pa se boste jasno in iskreno izrazili tam, kjer želite biti upoštevani. S tem boste okrepili živjenjsko energijo in si zagotovili mir okoli in v vas.

Ribi

Angel Umika vas danes vabi, da se spočijete. Zdravilne energije bele barve vam prinesejo čistost in lahkotnost, kar vam bo pomagalo, da se razbremenite vseh vplivov drugih in se posvetite tistim stvarem, ki vas notranje pomirijo. Sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.