Angelski dnevni horoskop za 22. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas danes vabi v svojo družbo, da odprete srce najprej sebi in potem še drugim. Zdravilne energije roza barve v vas prebudijo najlepša čustva, tudi ranljivost, ki vam prinese novo zavedanje sebe. Sprostitev v nove energije vam v življenje prinese novo ljubezen ali obuditev starih čustev.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes pomaga vnesti v vaše odnose več harmonije. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij marelične energije, ki vam pomaga spoznati, kdaj je čas, da se umaknete vase in odkrijete, kaj vas pravzaprav moti v odnosu do drugih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Fokusa vas danes podpre, da se osredotočite nase. Zdravilne energije modre barve vam bodo prinesle nove ideje, sodelujte in se odločite, kaj želite doseči v življenju. Tja usmerite svoj fokus in naredite načrt za nadaljnje korake. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Rak

Angel Notranjega Reda vas danes usmerja k sprejemanju določenih odločitev. S podporo energij indigo barve boste bolj jasno sledili dogodkom dneva, da se ob pravem času odločite za pravo stvar. To vam bo prineslo sprostitev in hkrati več energije za nadaljnje korake.

Lev

Angel Spoznanja vas danes vabi k opazovanju sebe in drugih. Zdravilne energije rumene barve vam bodo okrepile moč in modrost, da se aktivno usmerite v tisto, kar želite spremeniti. Začutili boste optimizem, se boljše organizirali in zaživite čisto na novo. Sprejmite podporo, da se stvari prevesijo v vaše dobro.

Devica

Angel Priložnosti vas danes usmerja in podpre, da naredite določene korake v smeri osvobajanja od drugih. Zdravilne energije oranžne barve bodo pozitivno vplivale na vaš odnos do življenja, da lažje stopite iz cone udobja in naredite korak naprej tako na osebnem kot poslovnem področju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes vodi v lahkotnost. Na ta način in s podporo energij zelene barve, ki bodo sprostile vse napetosti, boste lažje krmali skozi dan. Zaupajte, da se vse odvija na najbolj optimalen način, ki bom bo dolgoročno prinesel več miru in harmonije.

Škorpijon

Angel Predaje vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve, ki vam bodo prinesle mir, boste lažje sledili podpori vaše Duše, ki vam sproti pošilja vsa potrebna sporočila, kje so dobre poti za vas. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se aktivirate takrat, ko ko je to potrebno.

Strelec

Angel Novosti vam danes pomaga, da ste aktivni in sledite novim idejam. Tako boste okrepili samozavest in pridobili na moči, pri tem pa vas zdravilne energije rdeče barve vodijo, da postavite sebe na prvo mesto in izpolnite poslovne ambicije. To vam bo prineslo uspeh in več stabilnosti na poslovnem področju.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas vodi in usmerja skozi današnji dan, da prepoznate svoje omejitve. Na ta način in s podporo energij zlate barve boste imeli moč, da tranformirate svoj način razmišljanja in delovanja. Sprejmite podporo in se odločite za aktivno sodelovanje v kreiranju lepše prihodnosti.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes podpre pri uresničevanju vaših želja. Kvaliteta energij srebrne barve vas poveže z notranjo močjo in intuicijo, kar vam pomaga pri razumevanju sebe in življenja, da lažje izpeljete vse potrebno za realizacijo ciljev.

Ribi

Angel Podpore vam danes preda podporo, da naredite in uredite vse, kar želite. S podporo energij magente barve boste pozabili na vse ovire in težave ter s svojo notranjo mehkobo izpeljali vse na najbolj optimalen način za vas. Naj to postane vaša dnevna rutina.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot