Angelski dnevni horoskop za 22. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Preporoda vas bo danes podprl pri vseh spremembah, ki zadevajo vaše finančno stanje kot tudi vašo prepoznavnost med ljudmi. Z močjo željo in s podporo vašega dnevnega Angela, boste lahko zastavili nove močne temelje tako v vašem domu kot v poslovnem svetu.

Bik

Angel Izražanja vam danes pomaga, da lažje izrazite sebe, svoja čustva. To bo pozitivno vplivalo tudi na vaše fizično počutje in vam prineslo nov svež tok energij. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vas bo danes podprl v sproščenosti, veselju in nasprotni spol vam bo zelo naklonjen. Uživajte v teh trenutkih, saj vam bodo okrepili samozavest in podrobnosti zadržite zase.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da se predate vsemu, kar vam današnji dan ponudi, na ljubeč, nežen način, pri tem pa ne zanemarite dejstva, da so vse stvari lepše, če jih počnete v dvoje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Odnosov vam bo danes v pomoč, da se boste lažje osredotočili nase in svoje potrebe. Ni vam treba več delati kompromisov, dovolite, da se stvari v odnosih razrešijo s podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami več dni, pokličite ga in sodelujte z njim.

Devica

Angel Ljubezni vam danes pomagal, da skozi čustvo ljubezni spoznate, kaj je za vas pomembno in kaj potrebujete. Na ta način boste lahko opustili vrednote, ki so vas oviral ev sprejemanju in dajanju ljubezni. To vas bo osvobodilo. Sprejmite današnje blagoslove in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas bo skozi današnji dan v pomoč, da boste ostali zvesti sebi. Zavedali se boste, da je vsak odgovoren zase in se ne boste obremenjevali s tem, kaj od vas pričakujejo drugi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Škorpijon

Angel Moči vas bo danes usmerjal skozi dan, da ohranite fokus na stvareh, ki jih je potrebno čim prej razrešiti in urediti. Občasno vas poslovni uspeh umakne od vsakodnevnih stvari, ki jih morate spraviti v red, da se lahko predate boljšemu življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Prijateljstva vas danes podpre pri aktiviranju iskrenih, kvalitetnih prijateljskih odnosih. Na ta način boste v življenje vnesli optimizem in okrepili podporo, ki vam jo ti odnosi dajejo za vsa področja vašega življenja.

Kozorog

Angel Spreminjanja bo danes z vami, da vas podpre pri odprtosti za  spremembe. Opustite prepričanja ali celo predvidevanja in si dovolite biti radovedni in željni novih stvari, ki vam jih vsakodnevno prinaša življenje. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli podporo, da to storite lahkotno.

Vodnar

Angel Akcije vam danes pomaga, da se lahko posvetite več stvarem hkrati. Poskrbeli boste tako za svoje bližnje kot tudi uspeli narediti načrte za prihodnost. To bo prineslo mir in zadovoljstvo tako vam kot vašim bližnjim kot tudi vam.

Ribi

Angel Srčnosti vam bo danes pomagal, da se bodo drugi v vaši bližini počutili ljubljeno, vi pa boste ponosni nase. Dobro razpoloženje vas bo spremljalo skozi dan in vam krepilo vašo moč kakor tudi vaše fizično telo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.