Angelski dnevni horoskop za 22. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Rešitve vam sicer že kaže pot naprej v družini, za boljšo prihodnost pa boste morali malo razmisliti. Bližnji vam ne bodo stopili nasproti, poiščite svoje rezerve.

Bik

Angel Igrivosti pomaga pri aktivnostih z otroki, spoznali boste koliko moči imate, da s svojim ravnanjem prispevate k dobri čustveni atmosferi doma.

Dvojčka

Angel Napredka vas odpira spremembam v karieri – naredite si načrt, in se aktivirajte v željeni smeri, poglejte koliko možnosti se odpira.

Rak

Angel Predanosti spodbuja k realizaciji željenih sprememb – šlo bo samo skozi aktivnost in delovnost. Sprejmite izzive – za njimi je svoboda.

Lev

Angel Ljubezni vas tako preplavi, da vam nobena sprememba ne bo prevelika. Z eno osebo se odpre navdih in optimizem ter dobro življenje.

Devica

Angel Potrpežljivosti vodi v nova spoznanj glede sebe in svojega delovanja v odnosih. Dobre odločitve bodo redke, a bodo, ne kirvite drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenost pomaga izogibati se resnoti in prepirom, Ljubezen pa vam je itak veliko bolj zanimiva kot vse ostalo.

Škorpijon

Angel Pozornosti spodbuja, da prisluhnete drugim, bodisi okolici, ki vam pove svoje mnenje ali pa simpatiji, kjer ugotovite, ali je naklonjenost obojestranska.

Strelec

Angel Čustvene Svobode pripomore k vašemu zdravju – compromise boste preveč čutili na svojem počutju, zaupajte srcu in z iskrenostjo naprej.

Kozorog

Angel Osebne prenove spreminja osebne vrednoste in dom in pokaže kaj spremenit v sodelovanju in katerih napak ne rabite več ponavljat.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vam pokaže, kje ste vztrajni in vam koristi in kje samo iz inata uveljavljate svojo trmo – vaši otroci so vam ogledalo, opazujte jih.

Ribi

Angel Zaupanja, pomaga do željenega napredovanja in sprememb kar ste si želeli. Poglejte, če se sedaj lahko doma počutite varno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot