Angelski dnevni horoskop za 22. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Fokusa vas bo danes vodil, da z lahkoto izpeljete vse, kar ste si zadali. Zaupajte vase in dovolite, da vam prijatelji pomagajo. Tako boste zraven okrepili še vaše odnose. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Izražanja vas danes podpre, da se izrazite takoj in iz svojega srca. S tem boste osvobodili sebe, kar vam bo prineslo veselje in okolica bo lažje sodelovala z vami. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Vsaka vaša misel, ki je iskrena, je lahko zelo dragocena za ljudi, zato se izrazite. Ne oklevajte in povejte vaše mnenje, da se sprostijo stari negativni vzorci in si odprete nove poti za naprej.

Rak

Angel Odločnosti vas danes nagovarja, da sodelujete z njim, saj lahko na ta način odprete nove poti v vašem življenju. Ne čakajte na ugoden trenutek in se aktivirajte v smeri sprememb, ki si jih že nekaj časa želite. Imate vso podporo, da se vaše želje uresničijo.

Lev

Angel Miru vas danes vodi k sebi. Poslušajte svoje srce in zaupajte, saj ste na pravi poti. Bodite odprti tudi za mnenja drugih, saj lahko na ta način dobite dobre ideje in zamisli za poslovno področje.

Devica

Angel Izražanja vas danes vodi k sproščenemu načinu življenja. Ne zapletajte se v nepotrebne pogovore o tem, kaj je prav in kaj ne. Raje opazujte dogajanje okoli vas in sledite svojemu instinktu, da vam drugi ne vzamejo tisto, kar je za vas pomembno.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas bo danes objel. Z njegovo pomočjo boste ugotovili, da je vse tako kot mora biti in da se je vaše trdo delo izplačalo. Sprostite se in videli boste, da ima vse skupaj še večji in boljši učinek kot ste pričakovali. To vam bo izboljšalo počutje in uživali boste v svojih dosežkih.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskrenosti na poslovnem področju. Z iskreno in direktno komunikacijo boste lažje sodelovali z vsemi in si s tem zagotovili stabilnost. Dnevni Angel je lahko z vami več časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Ljubezni vas danes vodi skozi dan. Na poslovnem področju boste največ dosegli, če boste zaupali svojemu srcu, saj se boste na ta način umaknili od spletk in podtikanja. S podporo vašega dnevnega Angela boste dosegli mir v sebi in okolici.

Kozorog

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da kljub intenzivnemu dogajanju okoli vas, ostanete zbrani v sebi in se lažje odločite za nove poti. Ugotovili boste, kaj si želite in česa v življenju več ne potrebujete. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč.

Vodnar

Angel  Vztrajnosti vam bo danes dal zagon, da se osredotočite in vztrajate po poti do ciljev. Ne imejte slabe vesti, če ne morete vsem ugoditi. Tisti, ki vam želijo dobro in vas podpirajo, vam vaše delovne predanosti ne zamerijo. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in vztrajajte.

Ribi

Angel Akcije vas bo danes podprl v vseh aktivnostih, ki bodo okrepile vašo notranjo moč in posledično tudi vaše telo. Polni boste energije, kar bo presenetilo tudi bližnje in nikjer ne boste imeli obstanka. To bo okrepilo vaš odnos do samega sebe in izboljšalo družinsko življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.