Angelski dnevni horoskop za 22. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SODELOVANJA vam pomaga izraziti se in prisluhniti prijateljem. Poletje bo lepše v dobri družbi in z urejenimi odnosi.  

Bik

ANGEL KOMUNIKACIJE vas odpre ne le v pogovoru ampak tudi v izražanju vaših želja. Okolica si bo oddahnila, vam pa se odprejo nove priložnosti za uspeh.  

Dvojčka

ANGEL USODE je pripravljen na uresničevanje želja. Premislite kaj si res želite in kam bi radi usmerili ne le energijo ampak svoje življenje. 

Rak

ANGEL ZBRANOSTI je ob vas, da ohranite trezno glavo In izpeljete svoje delo kot ste želeli. Čas je, da sprostite notranji nemir in okrepite svoje počutje. 

Lev

ANGEL MOTIVACIJE odpira nove vizije, da se sprosti polnite z energijo in delovnim elanom za vse, kar vam pride na pot. Osebni načrti? Zaupajte si…. 

Devica

ANGEL PRENOVE omogoči spremembe zunanjega videza, podpre pa vas tudi pri ureditvi odnosov z ženskimi osebami. Sprostite se, četudi ste malce negotovi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VESELJA vas spodbudi in doda elan. Kljub čustvenosti pa ni čas za predajanje starim hrepenenjem ampak iskrenemu sodelovanju s simpatijami. 

Škorpijon

ANGEL NARAVE  vas dvigne na dobro vibracijo, da se rešite utrujenosti in  čutite telo, kako uživa v lahkotnejših vibracijah. Sprosti vas težkih energij zaprtih prostorov. 

Strelec

ANGEL PERSPEKTIVE ponuja pogled od daleč – da bolje opazite prave priložnosti in se odprete za dogodivščine življenja. Sodelujte tam, kjer vidite smisel. 

Kozorog

ANGEL NOTRANJE HARMONIJE želi da pokažete svoje želje odkrito. S tem odprete vrata uresničitvi ali pa prepoznate, da ste stremeli v prazno. 

Vodnar

ANGEL SPROŠČENOSTI se postavi na prvo mesto, da sploh lahko zaznavate zadovoljstvo v sebi. Lahko si poiščete možnost realizacije dopusta, da si končno spočijete. 

Ribi

ANGEL OPTIMIZMA odpre želje po fizični spremembi – več energije se odpre in pridete do dobrih možnosti za sodelovanje in pogovore. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot