Angelski dnevni horoskop za 22. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vam danes pomaga, da bolj lahkotno pogledate na svoje življenje. Spustite nadzor in si dovolite več druženja in zabave, da se notranje sprostite. Na ta način boste okrepili življenjsko energijo, ki jo potrebujete za sproščen način delovanja na vseh področjih vašega življenja.

Bik

Angel Novosti vas bo objel in vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje opustili stara prepričanja in zaživeli v sedanjem trenutku, ki vam ponuja nove priložnosti in nove poti. Naredite korak naprej že danes.

Dvojčka

Angel Nežnosti vam bo danes pomagal, da se predate svojim čustvom in jih pokažete ljudem, ki vam veliko pomenijo. Iskrenost in mehkoba, ki jo boste pokazali, vam bo odprla nova vrata in vas notranje osvobodila. Sprejmite podporo dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Sodelovanja vam danes preda podporo, da se sprostite v sodelovanju z drugimi. Tako boste lažje uresničili svoje želje in želje drugih ter ohranili dobre odnose. Pridobili boste nove izkušnje , ki vas bodo peljale na novo pot, ki vam bo prinesla dolgotročne uspehe.

Lev

Angel Ljubezni vas danes vodi, da se odprete s srcem vsem dogajanjem dneva. Odprite se ljubezni, ki vam prinese srečo, veselje in uspeh na vsa področja in okrepi vašo življenjsko, seksualno energije, da zasijete v vseh svoji moči. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem podpre.

Devica

Angel Vztrajnosti vas danes vabi, da se osredotočite nase. Na ta način boste lažje sodelovali v novostih, ki vam jih prinaša življenje in dosegli zastavljene cilje. Začenja se novo obdobje za vas, sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Notranjega miru vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Tako boste lažje umirili svoje misli in dobili nove ideje in rešitve v smeri, kamor vas vodi srce. Ne dovolite drugim, da kontrolirajo vaše življenje, če vas vaš dnevni Angel vodi k spremembam.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas bo danes aktiviral v komunikaciji s pravimi ljudmi. Izkoristite današnji dan za druženje, saj lahko dobite pravo idejo za vaše rešitve tako osebne kot poslovne. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Strelec

Angel Resnice vam danes pomaga, da se osredotočite nase in pretehtate, kaj in kdo vas ovira, da ne naredite potrebnih korakov v življenju. Podpre vas pri odločitvi, da izrazite svojo resnico in svoje potrebe. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela in vse se bo dobro izšlo.

Kozorog

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite in se osredotočite nase ter prevzamete vso odgovornost zase in vse spremembe. Zadihajte v nove energije, ki vam dajejo podporo, da se posvetite življenje jasno in odločno.

Vodnar

Angel Modrosti vam bo danes pomagal v zavedanju sebe in svojih talentov. Ne jemljite stvari osebno, ampak jih vzemite kot izzive, da se življenje usmeri v najbolj optimalno pot za vas. Sprejmite vse pozitivno in dovolite, da se začne novo poglavje.

Ribi

Angel Sprejemanja vas podpre, da prisluhnete sebi in ugotovite, kaj prinaša v vaše življenje optimizem in pogum za uspeh. To bo okrepilo vašo samopodobo in vas povezalo s pravimi ljudmi, ki vam bodo pri tem v pomoč. Odprite se sprejemanju, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.