Angelski dnevni horoskop za 22. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal, da uredite odnose. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in razumeli sebe ter druge in naredili potrebne spremembe, da se vzpostavi zaupanje in spoštovanje.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. Ugotoviti morate samo, kaj vas drži nazaj, da si ne dovolite začutiti in sprejeti vseh lepot, ki vas obdajajo. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje izrazili svoja čustva in se odprli za nove priložnosti.

Dvojčka

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da skozi sproščenost dobite nove  ideje. To vam bo v pomoč pri nadaljnjih korakih pri uresničevanju svojih srčnih želja. Sprostite se, da vam dan prinese nova spoznanja in nov način uresničevanja le teh.

Rak

Angel Druženja vas danes vabi v svoj objem. Zadovoljni boste, ker se bo vse izšlo še boljše, kot ste pričakovali. Dobra družba vam bo prinesla sveže energije, kar se bo poznalo na vseh področjih. Izkoristite dan, da si naberete novih moči in sprostite vse staro iz vašega življenja.

Lev

Angel Spoznanja vas danes nagovarja, da mu sledite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite dogodkom dneva, ki vas bodo pripeljala do pomembnih spoznanj, ki vam bodo dolgoročno spremenila življenje. Na vas je samo, da se odločite in se aktivirate v tej smeri.

Devica

Angel Zadovoljstva vas danes daje podporo v sprejemanju dobre volje in želje po spremembah. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začnejo uresničevati vaše skrite želje in začutite vaš moč za premike v boljše, srečno življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni bo danes z vami in vam bo pomagal, da se predate vsej svoji notranji lepoti in nežnosti. To bodo začutili tudi drugi in se na vaše nove energije pozitivno odzvali. Odprite se za ljubezen in jo povabite v svoje življenje. Sprejmite podporo in se predajte vodstvu vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Odločanja vam bo danes pomagal pri pozitivnih spremembah. Predno se odločite za nove korake, preverite vsa dejstva in razmislite, kaj je za vas dolgoročno pomembno. Le to vam bo pokazalo pravo pot do željena cilja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Srčnosti vas danes vabi, da se posvetite partnerju. Odprite svoje srce in začutite energijo ljubezni, da se vajin odnos prične razvijati na novo. Samski pa začutitie nove energije, da vam prinesejo osvežitev in se odločite za spremembe v ljubezni. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lahkotno in sproščeno.

Kozorog

Angel Akcije vas danes podpre, da sprejmete vse izzive in se odločite za spremembe, ki so pred vami. Sledite energijam okolice in zaupajte sebi ter izkoristite svojo odločnost, da si zagotovite napredek tako na poslovnem kot osebnem področju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Komunikacije vam daje vso podporo in vam pomaga, da z iskrenostjo uredite vse, kar vas bremeni. Zdaj je čas, da naredite korak naprej in spregovorite o vsem. Tako se boste razbremenili teže pričakovanj in ustvarili nove temelje v odnosih tako osebno kot poslovno.

Ribi

Angel Svobode vas danes vodi in spodbuja, da zaupate sebi in svojim občutkom. Le tako boste začutili, koliko dobrega je okoli vas in lahko vse to sprejeli, kar vam bo povečalo občutek svobode in dalo upanje, da je lahko vse še boljše in lepše. To vam bo pomagalo, da greste po svoji poti naprej.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.