Angelski dnevni horoskop za 22. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZAPUŠČENOSTI odpre stare rane. Opazujte kako vas to obremeni in se ne umikajte v pretirano delo. Pojdite v naravo, Angeli Zdravljenja vas bodo podprli z zeleno bravo. 

Bik

ANGEL ODMIKA poskrbi, da dovolite drugim, da naredijo delo po svoje. Vsa najbolj naporna dela niso namenjena samo vam. Odmik vas sprosti in odpre pogum za spremembe. 

Dvojčka

ANGEL UČINKOVITOSTI vam bo pomagal narediti načrt na daljši rok – v naglici sebe nepotrebno utrujate. Želeli si boste čimprejšnjih rezultatov, a vse naenkrat ne gre. 

Rak

ANGEL RAZDVOJENOSTI med samoto in druženju s prijatelji ne da miru – karkoli izberete, ne boste zadovoljni. Kaj je potrebno spremeniti? 

Lev

ANGEL OPTIMIZMA vztraja z vami. Poglejte, kako blizu in dosegljivi se vam zdijo vaši cilji. Računajte tudi na pomoč prijateljev in bodite dovolj natančni pri delu. 

Devica

ANGEL ISKRENOSTI vas spodbuja, da poveste svoje tegobe iskreno. Ob sedanjem obremenjevanju s službo si lahko načnete zdravje. Odločite se. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL KREATIVNOSTI  vas prevzame. Opazujte kdo ceni vase talente – tam boste najbolj zadovoljno sodelovali, drugi se bodo samodejno. Veste koliko časa vam potem ostane?. 

Škorpijon

ANGEL VZTRAJNOSTI vam pomaga ostati pri svojih idejah in realizaciji, kljub prijateljem ,ki vam sicer želijo pomagat, a so vseeno preveč moteči. 

Strelec

ANGEL PRIJATELJSTVA vas bo zadrževal največ v ženski družbi. Odlično se boste razumeli danes, precej lažje boste sproščeni in navdušeni nad življenjem. 

Kozorog

ANGEL DOBRIH SPREMEMB je z vami, a le če vam uspe prestopit staro moralo in sledit srcu. Pokažite svoja čustva in želje. 

Vodnar

ANGELA SVOBODE srečate samo pri delu. Res je, da uživate v kreativnosti, ni pa vam všeč, da delate zaradi drugih. Ste še vedno nestrpni do tistih, ki ugovarjajo temu, kar delate? 

Ribi

ANGEL MOČI  vas čaka v družbi prijateljev, ko se sprostite – za nove projekte si tam napolnite baterije.  Za vami je dosti dela in počasi bodo rezultati vidni. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.