Angelski dnevni horoskop za 22. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVJA vas prepriča do bolje poskrbite za telo – sprehodi v naravo ali redna vadba marsikaj preprečita, zato ne čakajte da se pokažejo težave. 

Bik

ANGEL ZDRAVJA  tudi pri vas opaža, da porabite preveč časa in energije za službo. Poskrbite za dobro prehrano in potreben odklop, da vam ne bo žal.

Dvojčka

ANGEL IZRAŽANJA vas danes izzove, da končno poveste osebam, kar jim gre, pri čemer izbira besed ne bo čisto prava. Zato zna učinek trajati manj časa.

Rak

ANGEL HREPENENJA vas sicer poskuša voditi skozi spremembe, a vam ne pokaže točno kaj in kako. Želeli si boste samo ljubezni in umik od vsega ostalega.

Lev

ANGEL REALNOSTI želi, da pogledate kaj imate v življenju tukaj in sedaj in kako se organizirati, da ne boste na vrat na nos se selili zaradi nekoga drugam.

Devica

ANGEL PRILAGAJANJA vam ni pisan na kožo in morda vam bo žal, ker ste ga v preteklosti preveč upoštevali. Življenje je sedaj veliko bolj pestro, ko ga živite po svoje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL AKCIJE vas bo vodil po drugih poteh in za flirtanje in druženje ne bo toliko časa – kljub temu, da vas srečanja s starimi simpatijami zbudi v veselje in čutnost.

Škorpijon

ANGEL LJUBEZENSKIH DOGODIVŠČIN vas pripravi do odličnega počutja – ljubezen se sprehaja okrog in ne boste se mogli upreti njenemu privlaku. 

Strelec

ANGEL LJUBEZNI vam bo meglil jasnost razmišljanja – na začudenje okolice in domačih. Ker je vaše razmišljanje ponavadi jasno in odlično, ne bodo pomislili na ljubezenske dogodivščine.

Kozorog

ANGEL KOMUNIKACIJE sodeluje v izražanju vsega, kar vam leži na srcu – odločitev bon a koncu vaša. Obljubljeno vam je bilo nekaj, na kar raje ne čakajte predolgo.

Vodnar

ANGEL SREČE je z vami, čeprav se vam zdi, da niste rojeni pod srečno zvezdo. Res da ste na prepihu ves čas, vseeno pa ne rabite manipulirat da si zagotovite vse, kar si želite.

Ribi

ANGEL POSLOVNE PODPORE se pokaže ob srečanju s posebnimi ljudmi, to pa bo imelo pozitiven vpliv tudi na druga področja življenja. Ljubezen se odpira. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot