Angelski dnevni horoskop za 23. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas bo danes vodil skozi dan in s podporo energij oranžne barve boste uspeli v vsem, česar se boste lotili. Pridobili si boste naklonjenost in podporo drugih, kar vam bo prineslo zadovoljstvo in voljo za naprej. 

Bik

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se aktivirate v smeri svojih želja. Kvaliteta energij rumene barve vam bo prinesla potrebno samozavest, da pristopite k reševanju vsega, kar želite uresničiti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas danes podpre v jasnem izražanju. Zdravilne energije turkizne barve bodo umirile vaše misli in lažje boste izhajali iz trenutnega stanja, kar vas bo podprlo v sprejemanju novosti. Sprejmite podporo in jasno  izrazite svoje potrebe in želje. 

Rak

Angel Fokusa vam bo danes v pomoč, da ostanete zbrani. S podporo energij modre barve boste lahkotno sodelovali z drugimi, a pri tem ohranili osredotočenost nase, na svoje želje in cilje.  Spoštujte sebe in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Svobode vas bo usmerjal skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve, ki vas bodo globinsko sprostile, boste lažje opustili vse tiste navade in razvade, ki vam jemljejo fokus nase. To vam bo dalo občutek svobode in lažje boste zadihali.

Devica

Angel Umika vas danes podre pri spremembah. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij bele barve, ki vam bo prinesla svežino, boste lažje ugotovili, kako najbolj optimalno priti do rešitev in pozitivnih sprememb v življenju. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Reda vas bo danes aktiviral, da naredite določene spremembe. Zdravilne energije roza barve vam bodo prinesle nežnost, hvaležnost in odločnost, da stopite korak naprej in spustite stara čustva. To vam bo pomagalo pri vzpostavitvi novega reda, kjer bo več prostora in časa za vas.

Škorpijon

Angel Narave vas danes vabi v svojo družbo. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve boste lažje začutili svoj pravi ritem, kar vam bo okrepilo fizično telo, sprostilo čustva in izboljšalo počutje. Na ta način boste pokazali, kaj si v bodoče želite in dvignili nivo dobrih energij.

Strelec

Angel Sproščenosti vas danes vodi v optimizem. Kvaliteta energij marelične barve vam pomaga pri čutenju in zaznavanje sebe in svojih potreb, kar vam bo prineslo svežino in optimizem, ki ga boste aktivirali tudi med svoje bližnje. 

Kozorog

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da spoštujete svoj čas. Tako boste lažje razmislili o tem, kaj si želite in s podporo energij indigo barve prišli do spoznanj o sebi, kar vam bo pomagalo narediti določene spremembe. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela. 

Vodnar

Angel Moči vam danes preda pogum, da postavite sebe na prvo mesto. S podporo energij rdeče barve vam ne bo mar za reakcije drugih in stvari se boste lotili na povsem nov način in s tem okrepili življenjsko energijo. Lahkotnost vas bo vodila, da upoštevate svoje želje in se pomirite z vsem okoli vas.

Ribi

Angel Ljubezni vas bo danes objel in žarki zlate barve vas bodo vodili, da se predate nežnosti, sreči in vse to negujete, delite in zavedali se boste, da v tem trenutku ni nič pomembnejšega od vas in vaše sreče. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in povabite nove energije v življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.