Angelski dnevni horoskop za 23. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vam danes pomaga, da se umaknete od vplivov okolice in si s tem izboljšate svoje počujte. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele in lažje se boste sprostili ter v situacijah izhajali iz prostora notranjega miru. Tako boste umirili svoj um in okrepili fizično telo, kar vam bo dogoročno koristilo.

Bik

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal, da se umirite. Danes ni dan za akcijo in s podporo energij rumene barve boste lažje prišli do notranje moči, ki vam bo pokazala, kje so potrebne spremembe in kaj so vaši potenciali, ki vas vodijo do uspeha.

Dvojčka

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti. Podpora energij zelene barve vam bo prinesla nove sveže energije harmonije in predanosti, da se predate razmišljanju in začutite, kaj si res želite v svojem življenju. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Rak

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo podporo boste dokončali vse svoje projekte, podpora energij temno modre barve pa vas podpre pri novostih, ki vam bodo pokazale nov način sodelovanja z drugimi, kar vam bo okrepilo samozavest in odprlo nove poti.

Lev

Angel Zadovoljstva vas danes podpre v odkrivanju strasti. Zdravilne energije oranžno rumene barve vam bodo v pomoč pri vzpostavitvi ravnotežja med zaznavanjem in čutenjem sebe ter delovanju v vsakdanjem življenju na način, da se prepustite in uživate v stvareh, ki v vas aktivirajo moč in strast.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vodi in usmerja. Bodite pazljivi v komunikaciji z drugimi in s podporo energij indigo barve boste znali odreagirati na način, da boste jasno izrazili svoje želje in pobude ter bili pri tem slišani in upoštevani, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Vztrajnosti vas danes podpira, da nadaljujete s svojim dosedanjim delom. Podpora energij rdeče barve vam bo v pomoč, da se boste sprostili, umaknili od vplivov drugih in sledili temu, kar vam prinaša veselje, zadovoljstvo in uspeh. Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Škorpijon

Angel Odločanja vas danes podpre v vseh spremembah. Pri tem vam bodo v pomoč zdravilne energije zlate barve, ki v vas aktivirajo zdravljenje in moč realizacije vaših želja. Opazujte, kaj se v vas sproži v odnosu do drugih in s sprejemanjem novih energij se boste osvobodili vsega balasta in stopili ponosno naprej po poti do uspeha.

Strelec

Angel Akcije vam danes daje zagon, da delujete tukaj in zdaj. Energije vijolične barve vas bodo osvežile in globinsko prečistile vaš um, da boste lažje ohranili fokus nase in spustili druge ter primerjanja z njimi, kar vam bo prineslo dolgoročne koristi. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Iskrenosti vam bo danes v pomoč in zdravilne energije srebrne barve vas bodo objele in pomagale pri razumevanju življenja. Lažje boste sprejeli in tudi opustili stare navade in vzorce v odnosu do drugih in se na ta način odprli spremembam in naredili osebni preboj.

Vodnar

Angel Srčnosti vas vodi skozi dan na nežen način, da se globlje povežete s seboj. Podpora energij marelične barve  vas bo dodatno zmehčala, da sledite sebi, svojim ciljem, a pri tem ne pozabite na naklonjenost drugih. Tako boste zaščitili svoje interese in vam drage ljudi.

Ribi

Angel Reda vas danes vabi, da v vaš vsakdan vpeljete nov red. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste preko večjega čutenja sebe lažje vpeljali nov sistem, ki bo v ospredje postavil uresničitev vaših želja in načrtov. Sprejmite podporo in pokažite svoj interes, da se postavijo novi temelji.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.