Angelski dnevni horoskop za 23. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SAMOZAVESTI vam pokaže priložnosti, da se pokažete, kako dobri ste lahko zares. Navda vas z dobrim občutkom, da vse teče kot ste si želeli. 

Bik

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI bi vam rad pomagal pri realizaciji zadev, da si ne zakomplicirate tam, kjer ni potrebno. Tudi počasi se daleč pride. 

Dvojčka

ANGEL STRPNOSTI poskuša vaš temperament omiliti, da ne reagirate na vsako žogo – ljudje vas ne poznajo jezljivega, prisluhnite angelu danes, da si odnosov ne pokvarite. 

Rak

ANGEL VZTRAJNOSTI vodi življenje in dobro bi bilo preveriti, da vas trma vendarle ne pelje v napačno smer. Se bojite vpeljati spremembe, za katere niste prepričani kako jih bodo drugi sprejeli? 

Lev

ANGEL STRASTI vas aktivira v najbolj nemogoče zadeve, lotite se vsega, kar se vam zdi smiselno. Svoje znate dosečt, zato prepustite Angelu, da izpelje do konca. 

Devica

ANGEL IDEJ prihaja z vseh strani, namenjene so vam in ne drugim, zato jih zaenkrat čuvajte, da jih ne bodo drugi spravili v življenje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REALNOSTI bo pomagal uvideti, kakšne so v resnici vaše povezave z ljudmi – dovolite se sprostiti se in prepustiti njegovemu vodstvu. Iluzij imate več kot dovolj, a ne? 

Škorpijon

ANGEL SVETLOBE bo danes z vami – podpora ki jo danes sprejmete, velja celo leto, zato pustite da vam okrepi notranjo moč in vas usmeri v dobre odločitve. Vse najboljše, škorpijoni! 

Strelec

ANGEL RAZUMEVANJA bo danes z vami med prijatelji – tu se najlažje sprostite in prepoznate drugo plat odnosov. Je drugače kot med domačimi, a ne? 

Kozorog

ANGEL NOVOSTI bo pomagal prepoznati in vpeljati nove cilje in način delovanja. Ni potrebe po hitenju, bolje je dobro razmisliti, kaj si doma zares želite in dovoliti tudi drugim, da se izrazijo. 

Vodnar

ANGEL JASNOSTI prinaša jasen vpogled v to, kaj si zares želite glede doma. Ni vam problem dobiti pomoč, vsi so pripravljeni takoj priskočiti. Pogovorite se o možnostih. 

Ribi

ANGEL KREATIVNOSTI pomaga da stvari stečejo kot ste želeli, sproščenost pa vam pomaga do najboljšega rezultata. Ne pustite se zmotiti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot