Angelski dnevni horoskop za 23. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predanosti vas danes podpre v sledenju sebi. Na ta način boste dan lažje ugotovili, kam dajete svojo energijo in s podporo rumene barve ostali v svoji notranji moči, da se odmaknete od negativnih vplivov okolice in to tudi jasno izrazite. Postavite meje, da si okrepite nivo dobrih energij.

Bik

Angel Odnosov vam danes pomaga v sproščenosti. Tako boste lažje razbremenili svoje misli in podpora energij indigo barve vam bo prinesla nova spoznanja, da je vsak odnos unikaten, kar bo prineslo vam več zadovoljstva. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, ki va spri tem usmerja. 

Dvojčka

Angel Jasnosti vas v današnjem dnevu vodi skozi lahkotno dojemanje vsega okoli vas. Zdravilne energije roza barve bodo v vas podprle mirnost, a vas hkrati poživile, da boste bolj jasno videli celotno sliko. To vam bo v pomoč, da se odločite zase in se odprete za nove priložnosti ter drugim dovolite, da naredijo enako.

Rak

Angel  Samostojnosti vas danes vodi k osvobajanju vašega načina razmišljanja. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve boste lažje ostali v notranjem miru. Tako boste naredili in uredili vse tisto, kar želite in lažje izrazili sebe in svoje zahteve.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo pomagale pri razumevanju sebe, če se boste le sprostili in odprli spremembam v dobro. Ne čakajte na druge, bodite sami sebi zgled. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Devica

Angel Vztrajnosti vas danes podpre pri resničevanju poslovnih idej in želja. Zadihajte v nove energije in podpora rdeče barve vas okrepi v moči in odločnosti, da ne glede na okolico nadaljujete s svojim delom. Tako se vam bodo odprle tudi nove možnosti, da se vse skupaj izpelje na najbolj optimalne način.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Novosti vam danes pomaga, da skozi hvaležnost naredite največ zase in za vse dobro, kar prihaja k vam. Energije vijolične barve vas bodo objele in vodile skozi celoten proces, da lažje sprejmete podporo drugih in se dvignete na nov nivo zavedanja življenja. 

Škorpijon

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da zaključite s preteklostjo in naredite premik naprej. Energije oranžno rumene barve vas bodo objele in prevzel vas bo optimizem in dobra volja, kar vam bo pomagalo, da sebi rečete da in si spet zaupate. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da uredite nedokočane stvari. Tako se boste boljše počutili in s podporo energij zlate barve okrepili v moči in jasnosti, da se osredotočite na tisto, kar je za vas pomembno. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj in kako narediti. 

Kozorog

Angel Komunikacije vas bo danes vodil k lahkotnosti. Tako boste lažje vztrajali pri stvareh, ki vas veselijo in s podporo energij zelene barve lažje ohranili notranji mir in harmonijo, ki jo boste prenesli tudi na druge ljudi. S tem boste okrepili živjenjsko energijo in se pripravili na nadaljnje korake.

Vodnar

Angel  Svobode vas danes vabi, da pogledate na svoje življenje z nove perspektive. Ne dovolite, da energijo, moč in čas zapravite za nepomembne malenkosti in s podporo energij bele barve vam bo jasno, kam usmeriti fokus, da se prične vse skupaj odvijati v željeno smer.

Ribi

Angel Uspeha vas bo danes podprl v vseh aktivnostih pri poslovnih odločitvah. Zdravilne energije svetlo modre barve vas podprejo v jasnosti in iskreni komunikaciji, da lažje pridete do rešitev in naredite stvari točno tako, kot je prav. Sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot