Angelski dnevni horoskop za 23. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVJA vam danes pomaga sprostiti pritiske z okolja, ki vam povzročajo slabo počutje in glavobole. Sodelujte in pijte dovolj tekočine že dopoldne.

Bik

ANGEL POGUMA daje podporo, ko želite premagati strahove in ovire iz okolja ter najti pot realizacije večjih ciljev. Kljub čustvenem naboju se lotite vsega korak za korakom.

Dvojčka

ANGEL MIRU vas obdaja z nežnim mehkim objemom. Dovolite si spustiti vse drugo, kar vam trenutno kljub velikemu trudi ne uspe rešiti in si spočijte v njegovem objemu.

Rak

ANGEL PODPORE v vsaki situaciji prinaša rešitve za trenutke, ko bi raje bili sami, pa si tega ne morete privoščiti. Čutite, kako vam pomaga raztapljati notranjo napetost.

Lev

ANGEL DRUŽENJA vas vabi med prijatelje. Poskusite sprejeti sebe takšnega kot ste in pomirite se s tem, kako vas vidijo drugi. Kaj želite dajat v odnosih?

Devica

ANGEL ŽIVOSTI bo aktiviral v vas močnejši instinkt. Pazite se, da vas ne zavede v preburne čustvene reakcije, sploh če ne boste znali vsega sproti pojasniti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VZTRAJNOSTI vam pomaga pri iskanju možnosti za spremembo življenja. Rešitve se pokažejo, ko se lotite vsega bolj sistemsko in preverite, kaj vas vodi.

Škorpijon

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI bo poskušal posredovati v odnosih, kjer ste predvsem zaradi svoje utrujenosti negativno nastrojeni. Vzemite si več časa za počitek in sproščanje.

Strelec

ANGEL POMIRITVE želi okrepiti svoj vpliv, da lahko spremenite svoje težave v koreninah – sproščenost pomaga hitreje in enostavneje narediti vsakdanje obveznosti.

Kozorog

ANGEL ODZIVNOSTI vam pomaga reagirati na priložnosti, ki se pokažejo in vam odpirajo stabilnost in notranji mir. Pomembnejše ideje se čutijo bolj intenzivno.

Vodnar

ANGEL HARMONIJE tekmuje z vašim instinktom – mir, sprostitev in toplina, ki jih nujno potrebujete, so na dosegu roke, instinkt pa vas vodi v neutrudno akcijo…

Ribi

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas poskuša izviti iz starih energij in voditi po poti kot ste si jo začrtali – opustite staro, opazite novo in sodelujte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot