Angelski dnevni horoskop za 23. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vabi, da mu sledite. Tako se ne boste odzvali na provokacije okolja in žarki rumene barve vam bodo okrepili zaupanje vase in moč, da na vse skupaj pogledate neobremenjeno. Sprejmite podporo dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Bik

Angel Jasnosti vas bo danes aktiviral v iskanju rešitev. Zdravilne energije roza barve vas bodo sprostile in odprle vaše srce za sodelovanje tako s samim seboj kot drugimi. To bo umirilo vaše misli in čustva, dovolite, da se pokaže, kaj morate sprejeti, da se življenje obrne v pravo smer. 

Dvojčka

Angel Predaje vas danes vabi, da mu zaupate in sledite toku dogajanja. Kvaliteta energij bele barve vas bo zmehčala, lažje bost epokazali svoja čustva in vse kar morate narediti je korak naprej, da se osvobodite in začutite, koliko blagostanja lahko sprejmete in ga delite med druge.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpre pri vseh spremembah. Tako boste lažje sodelovali z drugimi in s podporo energije marelične barve našli ravnovesje v odnosih, kar bo prineslo mir, svežino in harmonijo tako vam kot vsem okoli vas. Povrnili si boste samozaupanje, kar vam bo vsem prineslo več veselja.

Lev

Angel Vztrajnosti vam bo danes pomagal, da se postavite zase in za vse, kar je za vas pomembno. Žarki vijolične barve vam bodo pomagali pri spremembah ne glede na reakcije okolice in spet boste začutili tisto pravo voljo do življenja. Sprejmite podporo in vztrajajte.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes vodi v sproščenost. Z njegovo pomočjo in s podporo energij indigo barve se boste lažje odprli sprejemanju in pri tem ohranili fokus na sebi. Spustite nadzor nad drugimi in vsem, kar se dogaja, če ne poznate celotne situacije. To bo izboljšalo počutje in bolj jasno boste sledili sebi in svojim ciljem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Harmonije vas danes vodi k lahkotnemu sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje sledili sebi, svojemu miru in zdravilne energije roza barve vam bodo pomagale osvoboditi se pretirane skrbi za druge. To vam bo prineslo svobodo in nov način sodelovanja. 

Škorpijon

Angel Odločanja vam danes pomaga, da uredite vsa nesoglasja v odnosih. Zaupajte v njegovo vodstvo in s podporo energij srebrne barve boste ugotovili, kako se osvoboditi starih čustev, da se sprostijo vse napetosti in se odnosi postavijo na nov nivo sprejemanja in dajanja. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da stopite korak naprej. Kvaliteta energij zlate barve vas bo notranje sprostila, da lažje spustite krivdo, ujetost in se okrepite v moči. Ne dovolite, da vas preteklost umakne v svoj svet, če vas vaš dnevni Angel nagovarja, da se sprostite in stopite dalje. 

Kozorog

Angel Srčnosti vas bo danes objel in s sprejemanjem energij zelene barve boste lažje sprejelo dejstvo, da ste vi tisti, ki krojite svoje življenje in ne glede na okolico ostali  zvesti sebi. Poslušajte svoje srce in mu sledite in ne opravičujte svojega počutja, dovolite, da se vse razjasni in dobi svoj namen. 

Vodnar

Angel Priložnosti vam danes pomaga, da se sprostite. Tako boste lažje naredili pozitivne spremembe v odnosu do sebe in drugih, zdravilne energije oranžne barve pa vas okrepijo v čutenju in sprejemanju sebe, kar vam bo dalo veselje in sprostilo vaše odnose.

Ribi

Angel Moči vas danes podpre, da se osredotočite nase. Tako boste lažje bolj optimistično pogledali na prihodnost in s podporo energij rdeče barve aktivirali v smeri tistega, kar je za vas pomembno in kar vam daje integriteto. Dnevni Angel je lahkoz vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot