Angelski dnevni horoskop za 23. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Optimizma vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije modre barve vas bodo dodatno okrepile v sledenju sebi, kar vam bo dalo odločnost, da se postavite zase in svoje cilje. Ne dovolite, da okolica vpliva na vaše odločitve, sprejmite podporo in optimistično poglejte na svojo prihodnost.

Bik

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da pogledate vase. Žarki roza barve vas bodo nežno pobožali, kar bo zmehčalo vaše srce in umirilo čustva. Tako boste nase in bližnje pogledali bolj ljubeče ter se odprli za nove sveže energijo, kar vas bo osvežilo in ugodno vplivalo na vse okoli vas.

Dvojčka

Angel Akcije vas danes podpre v vsem, česar se boste lotili. S podporo energij srebrne barve boste bolj jasno opredelili svoje cilje in se sistematično lotili uresničevanja le teh. Tako boste z večjim zavedanjem sedanjosti sledili svoji poti.

Rak

Angel Predanosti vas danes vodi k večjemu zavedanju sebe. Na ta način in s podporo energij marelične barve, se boste lažje predali vodstvu vaše Duše, ki vam sproti predaja vsa potrebna sporočila za nadaljnje korake. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Nežnosti vas bo danes objel in zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile in vam prinesle potrebno lahkotnost, da jasno vidite svoje življenje. To vam bo pomagalo, da ugotovite, kje potrebujete spremembe oziroma kaj morate opustiti, da se življenje obrne v pravo smer. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje.

Devica

Angel Sreče vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in podporo energij vijolične barve boste lažje sledili vsem spremembam, kar vam bo prineslo več harmonije in lažje se boste pomirili s seboj kot tudi z drugimi. To bo izboljšalo vaše počutje in vam hkrati prineslo zadovoljstvo in veselje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vsega dogajanja. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo prinesle občutek varnosti in željo po stiku s seboj, na ta način pa boste dobili tudi več novih, svežih idej, kar vas bo notranje okrepilo.

Škorpijon

Angel Moči vas danes podpre, da uredite nekončane stvari. Na ta način se boste pomirili s preteklostjo in kvaliteta energij indigo barve vam bo prinesla potrebno jasnost, da vidite, kaj je vaša resnica in kako dalje. Sprejmite podporo in moč vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Strelec

Angel Podpore vam danes pomaga pri sodelovanju z drugimi. Podpre vas, da se lažje soočite z vsemi izzivi in s podporo energij magente barve, ki vam prinesejo mehkobo in vas povežejo z energijami vaše Duše, boste na lahkoten način prilagodili in spremenili vaš način delovanja in sodelovanja, kar vam bo dolgoročno koristilo. 

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij rumene barve boste lažje premagali strahove, zaskrbljenost in slabo samopodobo, kar bo spodbujevalno vplivalo na vaš način komunikacije in vas osvobodilo vseh okov preteklosti.

Vodnar

Angel Jasnosti vas danes podpre pri spremembah in kvaliteta energij rdeče barve vam pomaga, da postavite sebe na prvo mesto. To vas bo prizemljilo in povezalo s fizičnim svetom in jasno vam bo, kaj morate narediti za ureditev svojega materialnega stanja. 

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes usmerja k novim začetkom. Žarki oranžne barve vam bodo dali moč in uživali boste tako v druženju kot v vsem, česar se boste lotili. Zadihajte v nove energije in ugotovili boste, kako lahko je vse skupaj, če se le sprostite in preprosto uživate. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.