Angelski dnevni horoskop za 23. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Preboja vas danes podpre, da na novo vzpostavite odnose, čeprav mogoče najprej samo odnos do sebe. Moč misli in besed imata pri tem pomembno vlogo. Naj vas vaš današnji dnevni Angel vodi k novemu načinu sprejemanju sebe in drugih .

Bik

Angel Komunikacije vas danes podpre v sproščenem komuniciranju in odkrivanju lastnih pomanjkljivosti v odnosih ter vam pokaže, kako jih izboljšati. Sledite njegovi podpori skozi dan in dovolite, da se osvobodi vaš tog način delovanja.

Dvojčka

Angel Notranjega Zdravljenja vam danes pomaga, da se zazrete vase in si dovolite globinskega sproščanja vseh vaših miselnih procesov, ki vas odmikajo od vaših ciljev. Pomembni ste samo vi, naj okolica ne vpliva na vas. Naj se spremembe začnejo danes s podporo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Zbranosti vam danes vodi do spoznavanja sebe s pomočjo vaše intuicije, instinkta, saj lahko tako dosežete nov nivo notranjega zadovoljstva in harmonije. Večkrat na dan pomislite nanj in njegovo podporo, da vam okolica ne odnese pozornosti.

Lev

Angel Samostojnosti vas danes podpira za ureditev stvari ne glede na mnenje drugih. Ne boste imeli več časa in motivacije, da se zanašate na druge in stvari boste izpeljali kot si želite vi. Dosegli boste veliko, samo vztrajajte.

Devica

Angel Upanja vas tudi danes podpira pri opuščanju preteklosti, čas je za novo energijo. Potegnite črto in poglejte, zakaj vas vse tako močno bremeni in zaupajte v podporo vašega današnjega Angela, ki vas vodi k osvobajanju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zvestobe vas danes aktivira v smeri izražanja vsega, kar vas bremeni, saj boste tako razbremenili sebe in tudi okolico. Danes vas bo resnica in samo čista resnica prinesla sprostitev, ki si jo že dolgo želite. Bodite iskreni ne glede na druge.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes aktivno podpre pri sprejemanju pomoči in sodelovanju z ljudmi, ki so vredni vašega zaupanja. K vam bodo prišli tisti, ki vam prinašajo dobre energije, pomoč in pa tudi podporo. Sprejmite podporo drugih in podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Odnosov vam danes pomaga, da se sprostite in pod drobnogled postavite vaše odnose. Ugotovili boste, za katere odnose nimate več ne časa, ne volje, ne energije. To bo močno vplivalo na dvig vaše notranje moči.

Kozorog

Angel Priložnosti vam tudi danes pomaga, da sprejmete v svoje življenje vse tisto, kar vas osreči, veseli, dvigne energijo in vam pomaga pri dnevnih aktivnostih. S sproščenim način delovanja bodo k vam prišle nove priložnosti, novi ljudje in nova energija.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas danes vodi k delovanju iz vašega notranjega miru, da delujete in se razvijate neodvisno od mnenj drugih, ki vas bodo želeli prepričati drugače. Z vztrajnostjo krepite vašo samozavest, odločnost in namen, da se življenje odvije skladno z vašimi načrti.

Ribi

Angel Hvaležnosti vam podpre pri lahkotnem sproščenem načinu vašega delovanja na vseh področjih življenja, saj to trenutno najbolj potrebujete. S hvaležnostjo in sproščenostjo boste privabili še več dobrih, pozitivnih stvari v vaše življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se veselite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.