Angelski dnevni horoskop za 23. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Reda vam bo danes pomagal, da se preuredite in prečističe vaš dom, vaš poslovni prostor. Na ta način boste povabili k sebi nove energije, ki vam bodo pomagali pri ustvarjalnosti in kreativnosti v vašem življenju. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Bik

Angel Komunikacije vas danes podpre pri vseh spremembah, ki se realizirajo s pomočjo srčnosti. Nič v življneju ne gre na silo, poskusite ubrati novo pot, ki bo vas bo vodila do pozitinvih sprememb.

Dvojčka

Angel Optimizma vas danes podpre pri uresničitvi vaših srčnih želja. Saj veste, kamor so usmerjene misli, tja gre tudi energija sprememb. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal, sodelujte z njim in če ga boste poklicali, se bo odzval.

Rak

Angel Sodelovanja vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da niste osredotočeni le nase, ampak sodelujete z okolico. Tako boste lahko samski opazili, kdo vas naskrival občuduje, vezani pa ne pozabite na svoje srčne izvoljence in jim poklonite svojo pozornost.

Lev

Angel Ljubezni vam bo danes prinesel ljubezen in ne boste je mogli več prezreti ali zanikati. Sprejmite jo z odprtimi rokami, da se lahko razcveti. To vam bo prineslo, veselje, pogum in moč.

Devica

Angel Izražanja vas danes podpre, da se zaupate partnerju ali simpatiji. Ne skrivajte svoja čustva, izrazite se in jih pokažite. Od tega je odvisno tudi vaše fizično počutje in boste odvrgli bremena dvoma ter lažje zadihali.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Hvaležnosti vam pokaže, da je vsaka oseba, ki pride v vaše življenje dragocena in jo tako tudi sprejmite. Bodite hvaležni in pokažite naklonjenost, zanimanje tistemu, ki ga želite imeti ob sebi. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal.

Škorpijon

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, kjer potrebujete vnesti red in disciplino. Cenite svoj čas in svojo energijo ter se organizirajte tako, da boste imeli čas tudi zase in za sproščanje. To vam bo prineslo globinsko sprostitev.

Strelec

Angel Samostojnosti vam danes daje podporo za pregled dejavnosti, kjer ste glavni akter vi. Najprej poskrbite zase, potrebujete tako čas za svoje aktivnosti kot tudi čas za razmislek, saj boste le tako lahko delovali optimalno na vseh področjih.

Kozorog

Angel Odprtosti vam danes pomaga, da odprete svoje srce, priznate svoja najgloblja čustva, pa čeprav samo sebi. Že to bo velik korak za vas in sledile bodo pozitivne spremembe, ki j+sinjih močno želite. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Vodnar

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da ugotovite, kaj vam daje veselje, moč in energijo ali pa kaj vam vse to jemlje. To vam bo lahko pomagalo pri vaših odločitvah in zagotovilo boljšo finančno prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in z njegovo pomočjo boste prišli do želenih rezultatov.

Ribi

Angel Modrosti vas danes spodbuja, da sledite svoji dobri volji in intuiciji, ki k vam privablja vse več ljudi, ki vam dajejo podporo pri uresničitvi vaših želja. Vaš dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga boste redno, dnevno povabili k sebi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.