Angelski dnevni horoskop za 23. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Optimizma vam bo danes pomagal, da se lažje osredotočite nase. Čas je, da opustite določene navade in vzorce ter se aktivno lotite sprememb, ki si jih želite v svojem življenju. Tako boste zaprli vrata preteklosti in odprla se bodo nova vrata. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil.

Bik

Angel Sodelovanja vam danes vodi k sodelovanju z drugimi. Ne bodite ponosni in prosite za pomoč. Presenečeni boste nad pozitivnim odzivom, ki vam bo prinesel nove energije hvaležnosti, veselja in sprejemanja. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli lahkotno.

Dvojčka

Angel Novosti vas danes vzpodbuja, da spustite vse staro. Na ta način boste vnesli v življenje sproščenost, srčnost, ki bo prinesla veliko pozitivnega tako vam kot vsem okoli vas. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju dobrih energij.

Rak

Angel Sproščanja vam daje podporo, da s svojo močno voljo naredite premike v življenju. Dovolite se prepustiti dogodkom dneva ter pokažite svoje veselje in zanimanje za vse, kar v vas zbudi notranjega otroka.

Lev

Angel Prijateljstva vas danes vodi, da dan preživite s prijatelji. Le ti vas dobro poznajo in vedo, kako nežni in strastni ste v resnici. To vam bo prineslo val svežine in odriv, da začnete razmišljati o svoji prihodnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Iskrenosti vam bo danes pomagal, da se jasno izrazite in zagovarjate svoje stališče. Naj vam drugi ne pokvarijo dneva ali celo družinske sreče, če vas vaš dnevni Angel spodbuja, da se postavite zase in svoje bližnje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Ugotovili boste lahko, kako srečni ste vi in vaši bližnji, saj sta iskrenost in spoštovanje tista, ki vas povezujeta in naredita vaše odnose zadovoljne, lahkotne, sproščene, polne ljubezni.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas danes podpre, da razrijete svoja čustva in pričakovanja. Le tako boste lahko svobodno zadihali in dvignili svoj nivo življenjske energije, kar vam bo dalo nove smernice za naprej. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, samo redno dnevno ga pokličite.

Strelec

Angel Novih začetkov vas danes aktivira pri vsem, kar vama daje svobodo in samostojnost. Osredotočite se na pozitivne stvari in pri njih vztrajajte, saj bo na ta način iz vašega življenja odpadlo vse, kar vas bremeni. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Kozorog

Angel Novosti vam danes prinese prijetne novice. Ob tem se boste sprostili in začutili svoj notranji mir, kar bo sprostilo tudi vse napetosti v vaših odnosih. Izhajajte iz tega stanja na vseh področjih in si okrepite temelje za boljše, lepše življenje.

Vodnar

Angel Preprostosti vam bo danes pokazal, kako preprosto in mirno lahko uredite odnose. Odmaknil bo od vas pritiske in bremena drugih, da boste lažje zadihali in se odločno odpravili po poti do svojih ciljev. Tako boste ohranili svojo moč.

Ribi

Angel Miru vas danes vodi v samoto, da ohranite notranji stik. Tako se boste umaknili od zmedenosti in pričakovanj drugih. Lažje boste ugotovili, kakšne spremembe morate narediti, da si povrnete svojo moč, radost in veselje, da se stvari začnejo prmeikati v pravo smer. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.