Angelski dnevni horoskop za 23. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PONOSA vas usmeri vase. Veliko ste ustvarili in ponosni ste lahko ne glede na odzive okolice – tudi če na vas letijo očitki, ohranite svoj dober občutek zase. 

Bik

ANGEL STRPNOSTI želi, da svoj ljubezniv obraz pokažete tudi prijateljem in nehate igrati dvojno igro med njimi in neznanci. Sprostite svoja pričakovanja.  

Dvojčka

ANGEL UMIRJENOSTI vam pomaga razmisliti na način, da ne boste rabili sklepati kompromise. Prisluhnite sebi in fokus ohranite na delu. 

Rak

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga ohraniti svojo pot na način, kot ga vi želite. Zakaj navzven kažete pripravljenost za spremembe in dajete občutek sodelovanja? 

Lev

ANGEL SPREMEMBE  se kaže na področju ljubezni – poskrbeli boste, da bodo jasne in boste nagonsko zaščitili svoje srce in novo ljubezen. 

Devica

ANGEL HARMONIJE vas podpre v odnosih in aktivni ljubezni. Opazujte, kako zadovoljni ste lahko in podelite svoje veselje z bližnjimi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REDA na pravem mestu in ob pravem času pomaga, da vas pomembne spremembe doma razveseljujejo.  Nov zagon se bo poznal tudi v ljubezni in kreativnosti.  

Škorpijon

ANGEL STRASTI vas vrže v akcijo in kot vedno tudi tokrat dokažete, da zmorete. Čutite, kako ste ponosni nase in na magnetni privlak do nasprotnega spola. 

Strelec

ANGEL VARUH vas poskuša obvarovat pred vašimi čustvenimi pretiravanji, saj ste si komaj opomogli od prejšnjič. Zvezde vas podpirajo in vpliv na okolico imate širok – raje se usmerite v to. 

Kozorog

ANGEL PROSTEGA ČASA vabi v sprostitev in načrte, kjer bo prostor tudi za intimo v dvoje. Poletje boste tako preživeli v čisto drugem vzdušju. 

Vodnar

ANGEL SODELOVANJA želi, da ne pretiravate v hitrosti in intenzivnosti vpeljevanja novih idej, s katerimi se okolica ne strinja najbolj. Sodelujte, a pri tem ne opuščajte svojega fokusa. 

Ribi

ANGEL ODPRTOSTI se veseli, ko sprejemate nove in nove stvari. Opazite, kako se vse samo zloži in okrepite zaupanje življenju. Gibanje bi vam dobro delo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot