Angelski dnevni horoskop za 23. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal v sproščenem sodelovanju z bližnjimi. Sproščenost in lahkotnost vam bosta pomagala, da spustite stara prepričanja in se osredotočite na za vas pomembne stvari, kar vas bo osvežilo in čustveno razbremenilo. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Bik

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh pomembnih odločitvah in spremembah. Z njegovo pomočjo se boste lažje odločili, kaj je potrebno spremeniti in komu pri tem zaupati, da se lahko življenje obrne v pravo smer, v smer, ki vas osrečuje in vam prinaša tudi obilje.

Dvojčka

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da uresničite svoje ideje in zamisli. K vam bo pripeljal ljudi, ki vam bodo v podporo in pomoč, zato izrazite svoje zahteve in ideje, da se stvari realizirajo. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličite in sodelujte z njim.

Rak

Angel Odnosov vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da zaupate sebi in svoji intuiciji. Pravočasno se umaknite od ljudi, ki vam jemljejo energijo in čas ter se raje posvetite sebi. S tem se boste globinsko umirili in izboljšali počutje, kar vam bo prineslo nove sveže energije.

Lev

Angel Novih začetkov vas bo skozi današnji dan vodil na harmoničen, sproščen način izražanja sebe in svoje resnice. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje in dovolite, da se vse staro zaključi in se odpre novo poglavje v vašem življenju.

Devica

Angel Reda vas bo danes podprl, da kljub vsemu, kar se bo dogajalo okoli vas, ostanete v svojem notranjem miru in vpeljete v življenje nov red. Tako boste lažje opustili stare navade in razvade. S pomočjo vašega dnevnega Angela se bo izšlo in veseli boste pozitivnih sprememb.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da prisluhnete ljudem, ki se vam želijo zaupati. To bo okrepilo vaše sodelovanje z drugimi in blesteli boste v vsem, česar se boste lotili, če se boste le sprostili v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Priložnosti vas danes vzpodbuja in podpre v izražanju. S tem boste sprostili napetosti v odnosih in pokazale se bodo nove možnosti, ki bodo koristno vplivale na vaše počutje kakor tudi za vašo prihodnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Dovolite si razvajanja in nežnosti, da se izboljša vaše počutje in se globinsko sprostite. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, se boste lažje prepustili in sledili energijam dneva, da se dvignete na nov nivo zavedanja sebe.

Kozorog

Angel Sproščanja vas bo popeljal čez večje izzive, če se boste le sprostili in spustili vaš nadzor. Stvari se bodo na ta način obrnile v pravo smer, kar vam bo povečalo samozavest, pridobili boste na osebni moči in odprli vrata sreči in veselju.

Vodnar

Angel Potrpljenja vas danes podpre v vseh spremembah, ki so plod vašega preteklega dela. Dovolite, da se stvari postavijo na svoje mesto in ne prehitevajte dogodkov ter zadihajte v nove energije. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Ribi

Angel Ljubezni vas bo objel in vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili in se predali ljubezni in sreči ter na ta način v življenje privabili ljudi, ki imajo ključ do vašega srca. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo v pomoč, da začnete življenje odkrivati z druge perspektive.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.