Angelski dnevni horoskop za 23. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Odgovornosti vas danes vodi, da prevzamete odgovornost zase. Z njegovo podporo vam bo jasno, kaj morate storiti, da si postavite nove temelje za svojo prihodnost in se s tem ne umaknete v svoj svet. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal izboljšati vaše fizično počutje. Ne dovolite, da vas vaša čustva preteklosti obremenijo v sprejemanju vsega dobrega. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in začnite sprejemati sebe, da se lahko energije obrnejo v vašo korist in se izboljša počutje.

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes podpre v sproščenosti. Tako boste lažje ugotovili, zakaj se vas bližnji izogibajo. Spoštujte sebe in druge  in lažje boste naredili prave korake, da se odnosi uredijo in se vnese prava mera zaupanja. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Harmonije vas bo vodil, da se umaknete od vseh negativnih dejavnikov, ki vplivajo na vas. S tem boste lažje ugotovili, kaj ruši vašo samozavest in zaupanje vase. Zadihajte v nove energije in naredite potrebne spremembe, da se notranje okrepite in vzpostavite nov nivo zavedanja samega sebe.

Lev

Angel Odločanja vas bo danes podprl pri rešitvah in načrtih, ki vam v življenje prinesejo potebne spremembe. Z močjo voljo in s podporo vašega dnevnega Angela, boste lahko zastavili nove temelje in prav nič vas ne bodo pri tem motile manipulacije s strani okolice.

Devica

Angel Opuščanja vam daje podporo, da opustite vse staro. Sprostite se in dovolite, da čustva preteklosti odidejo in odprite vrata za nove priložnosti in nove ljudi, ki bodo v vaše ćivljenje prinesli možnosti za dolgoročno stabilnost in trdnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo dal moč za spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Prijateljstva vas danes podpre v prijateljskih odnosih. Razmislite, na kakšen način je potrebna prenova odnosov, da ne izgubljate svoje dragocene  energije in volje do življenja. Bodite iskreni do sebe in drugih ter se iskreno pogovorite. Na ta način boste okrepili podporo, ki ste jo deležni vsi vpleteni.

Škorpijon

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan v sproščenem, lahkotnem načinu sprejemanja sebe in drugih. Na ta način se boste osvobodili negativnih vplivov okolice, kar bo pozitivno vplivalo na vaše čustveno stanje in dobro počutje. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Strelec

Angel Vztrajnosti vas bo aktiviral pri vsem, kar vam prinese več sproščenosti in s tem nove načrte za prihodnost. Z njegovo podporo boste lažje izpeljali stvari in naredili temeljne premike za prihodnost. Sprejmite njegovo podporo, da od vas odmakne ljudi, ki vas pri tem ovirajo.

Kozorog

Angel Razumevanja vas danes vodi k spoznavanju sebe in drugih. Ugotoviti morate samo, kaj vas moti pri drugih in kaj od tega je pravzaprav vaše. S tem boste lažje razumeli svoje občutke, s katerimi se soočate v odnosih in  naredili potrebne korake naprej, da se osvobodite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Vodnar

Angel Miru vas danes vabi, da začutite svoj notranji mir. Na ta način boste lažje krmarili skozi dan in sodelovali z bližnjimi brez nepotrebnih čustvenih dram in zapletov. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Predaje vam bo danes pomagal pri opuščanju preteklosti. Z njegovo pomočjo lahko predate vsa stara neizražena čustva, kar vas bo notranje osvobodilo in dalo moč, da se posvetite vsakemu odnosu posebej in ga podrobno pogledate in tako osvežite vaše energije . Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.