Angelski dnevni horoskop za 23. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Reda vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani in se ne oddaljujete od svojih ciljev. Na ta način boste lažje vzpostavili nov red in drugim dovolili izbiro, da vam sledijo ali pa se umaknejo z vaše poti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Spoznanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kaj vas odmika od sreče in zadovoljstva. Osredotočite se nase in na reakcije drugih in spoznali boste, kje so potrebne spremembe in kaj lahko sami naredite, da se življenje obrne v pravo smer.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vam bo danes v pomoč, da ste v odnosu do sebe bolj sproščeni in neobremenjeni.  S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela boste lažje spustili nadzor in sprostitev v nove energije vam bo prinesla nova spoznanja o sebi in smislu življenja.

Rak

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Uživajte v tem trenutku, spustite občutke nelagodja in  se odprite za ljubezen, da vas vodi. To vas bo notranje osvobodilo, izboljšalo počutje in vam dalo novih moči.

Lev

Angel Ustvarjanja vas danes vabi k lahkotnosti. Na ta način boste začutili strast, ki vas podpre v ustvarjanju in kreiranju vsega, kar vam okrepi življenjsko energijo. S tem boste odprli nova vrata, ki bodo v vaše življenje pripeljala nove ljudi.

Devica

Angel Miru vas danes vabi, da se mu predate. Tako boste lažje ozavestili, od kje nemir in strah ter se osvobodili preteklosti, ki vam več ne služi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj vam bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes vzpodbuja k čutenju sebe. Z njegovo pomočjo boste zažareli in spustili iz svojega življenja vsa bremena in se prepustili zadovoljstvu in sreči. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vzpodbuja.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Sprejmite njegovo podporo in spustite svoja prepričanja, da se uredijo napetosti v odnosih in začnete bolj aktivno sodelovati v spremembah, ki vam jih ponuja življenje.

Strelec

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da ugotovite, kaj je za vas koristno in kdaj je smiselno vztrajati, da se vaše želje in ideje lažje uresničijo. Bodite pozorni na sporočila, ki vam bodo v pomoč, da se pravilno odločite in se podate na pot odkrivanja skrivnosti lepšega življenja.

Kozorog

Angel Izražanja vas danes aktivira v smeri izražanja resnice. Iskrenost do sebe in zaupanje vase je tisto, kar potrebujete, da se jasno izrazite in s tem uredite vse odprte stvari. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se začne življenje premikati v novo smer.

Vodnar

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite. Na ta način boste lažje spustili nadzor nad stvarmi in prepoznali nove priložnosti za večji uspeh na vseh področjih. Vaš dnevni Angel vas vabi k odkrivanju novega, zaupajte.

Ribi

Ribi

Angel Sreče vas bo spremljal skozi dan in vam pokazal, kako lahko je sprejeti vse, kar se v tem trenutku odpira za vas. To bo okrepilo vašo samopodobo in dan bo poln veselja in radosti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.