Angelski dnevni horoskop za 23. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI pomaga osvojiti vsako srce, saj zna poiskati in uporabiti prave besede. Sprostite se in čutite, kako močan magnetni privlak je v vas. 

Bik

ANGEL PONOSA ob dosežkih in odličnem videzu poskrbi za vaše odlično počutje. Pazite, da vas pretiravanje ne odmakne od ljubezni, raje odprite srce.

Dvojčka

ANGEL NEMIRA vas bo utrudil – strogi boste do sebe in iskali najboljšo možnost, da vse naredite brezhibno. Ne bo vam dal potrditve, da je vse ok, kar bo precej težko.

Rak

ANGEL SPROSTITVE želi, da se ne obremenjujete, nikakor ne more biti vse po vaše popolno, zato raje sodelujte z energijami in se ne prepričujte v idealnost. 

Lev

ANGEL STRASTI se pokaže v vseh odnosih kjer boste sprejemali naklonjenost. Ne bo vam žal časa, saj se bo druženje podaljševalo in ljubezen se bo začela krepiti. 

Devica

ANGEL MIRU vam želi pomagati otresti se strahov in zahtevnosti ter strogosti do sebe. Kako bi bilo, če sprejmete pomoč, saj ni treba da vse sami dokončate. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SVETLOBE vas danes podpre v sprejemanju vsega, kar vas sprosti in vam okrepi samozavest za naslednje obdobje. Podpre vam vse, kar želite. 

Škorpijon

ANGEL SPREMEMB želi da se lotite vsega, kar želite vpeljati v svoj posel ali službo. Okolica vam bo naklonjena, še posebej, če boste iskreno strastni v vsem. 

Strelec

ANGEL POGOVORA želi da izrazite vse, ne glede na to, ali v tem trenutku točno veste kaj si želite ali pa bi to šele radi spoznali. Razmisliti, kako dalje in prosite za podporo vse.

Kozorog

ANGEL NAPREDOVANJA  omogoči da prevzamete vodilno mesto ali pa pridete do še večjega zaslužka. Sprejeli ste veliko odgovornost – plačilo je sedaj tu. 

Vodnar

ANGEL NOVIH IDEJ res želi, da mu prisluhnete in sledite – zagotavlja vam dobre rezultate in obeta dinamično prihodnost. 

Ribi

ANGEL POGOVORA pripelje prve ljudi s katerimi se rabite pogovorit. Rezultati bodo vidni na dolgi rok in vpliv se bo pokazal na vseh področjih življenja. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot