Angelski dnevni horoskop za 24. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij oranžne barve boste lažje sledili svojim občutkom in jih pokazali za vas pomembni osebi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre v skrbi zase. Kvaliteta energij rdeče barve vam bo okrepila moč, da naredite določene spremembe v načinu življenja in s tem okrepite fizično kondicijo, izboljšate svoje počutje in pridete do več zadovoljstva in samozavesti.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sodelujete v aktivnostih dneva. S tem se boste odprli za nove stvari, nove ljudi in zdravilne energije indigo barve vam bodo prinesle nova spoznanja, kar vas bo odmaknilo od težav preteklosti. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite nekaj dobrega za sebe. Ne negujte starih čustev in s podporo energij bele barve boste osvežili tako svoje telo kot duha, kar po pozitivno vplivalo na vaše počutje. To vam bo dalo voljo, da se lotite sprememb, ki jih že dlje časa načrtujete.

Lev

Angel Jasnosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij srebrne barve boste okrepili svojo trdnost in odločnost, da se postavite zase in ne glede na reakcije drugih sledite svojim željam in naredite korak naprej. 

Devica

Angel Sproščenosti vas danes podpre pri komunikaciji. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo poživila, okrepila jasnost in predala moč, da izrazite sebe, svojo resnico in ste pri tem tudi slišani. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pomaga skozi proces.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Motivacije vam danes pomaga, da sledite svojim željam. S podporo energij mavričnih barv boste dobili zagon in se aktivno lotili sprememb vašega doma. To vam bo prineslo nove sveže energije, ki jih usmerite v nego svojega fizičnega telesa, da se okrepite v moči. 

Škorpijon

Angel Nežnosti vas danes vodi v globine vaših čustev. S podporo energij roza barve boste začutili vso lepoto čustev, ki se skrivajo v vas, kar vas bo naredilo bolj občutljive in ranljive. Izkoristite podporo in začnite kreirati življenje iz teh novih energij.

Strelec

Angel Samostojnosti vas danes vabi, da prevzamete odgovornost zase. Na ta način in s podporo energij modre barve boste lažje našli rešitve iz trenutne situacije in dobili nova spoznanja o sebi in vaši vlogi v življenju drugih.

Kozorog

Angel Ustvarjalnosti vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in kvaliteto energij zlate barve boste strastni v vsem, česar se boste danes lotili. Pa naj bo to druženje, sprehod, počitek ali pa nega in skrb za svoje fizične telo in boljši izgled. 

Vodnar

Angel Pozornosti vam bo danes pomagal, da se posvetite sebi. Zadihajte v nove energije in žarki zlate barve vas bodo lahkotno vodili v vašo globino, da začutite odločnost in moč ter postanete glavni akter v življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Ribi

Angel Srčnosti vas danes podpre v čutenju sebe. Zdravilne energije zelene barve vas bodo sprostile in objele, da se lažje odprete sprejemanju zadovoljstva. To bo okrepilo vaš notranji stik in začutili boste, kako preprosto je lahko življenje, če ga živite tukaj in zdaj. Sprejmite podporo in dovolite, da se nov proces začne.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.