Angelski dnevni horoskop za 24. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas danes vabi v svojo družbo. Zadovoljni boste in uživali tako v svoji družbi kot družbi drugih, če se boste le sprostili in prepustili dogodkom dneva. Pri tem vam bodo v pomoč energije oranžne barve, ki vas bodo objele in negovale skozi dan.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da mu sledite. Podpora energij zelene barve barve vam bo v pomoč, da lažje sledite dogodkom dneva in aktivno sodelujete z drugimi ter tako ohranite nivo dobrih energij. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil in usmerjal.

Dvojčka

Angel Osvobajanja vas bo danes vodil in usmerjal. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij rdeče barve in se posvetite vsemu, kar vas veseli in v čemer uživate in si tako okrepite življenjsko energijo  in razbremenite fizično telo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Fokusa vas danes podpre, da se osredotočite na sedanjost in svoje želje. Podpora energij vijolične barve vam bo prinesla potrebno osvežitev in lažje se boste umaknili od negativnih vplivov okolice. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Lev

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga v odnosih. Z njegovo pomočjo in s podporo energij zlate barve se boste lažje sprostili in se pokazali bližnjim v vsej svoji lepoti in iskrenosti, kar bo okrepilo odnose in vam prineslo moč in zaupanje vase in druge.

Devica

Angel Notranjega Miru vam bo dal podporo, da se osredotočite nase. Na ta način se boste izognili pritiskom okolice, se globinsko sprostili in podpora energij indigo barve vas bo v pomoč, da si naberete novih moči za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas vabi, da se umaknete od drugih. Sprejmite njegovo podporo in zdravilne energije srebrne barve, da ohranite nivo dobrih energij,  se spočijete in rehabilitirate. Izkoristite današnjo podporo in uživajte v trenutkih, ki jih imate samo zase.

Škorpijon

Angel Razumevanja vam skozi današnji dan pomaga, da ugotovite, kaj vas odmika od drugih in tako lažje spustite vsa bremena preteklosti. Zdravilne energije bele barve vas vodijo, da pogledate na stvari z druge perspektive in začnete enakovredno sodelovati v odnosih. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Strelec

Angel Jasnosti vam danes pomaga pri spremembah. Podpora energij svetlo modre barve vas podpre v jasenosti, da lažje začutite, kaj so vaše srčne želje in se usmerite v njihovo uresničitev, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe na vseh področjih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Optimizma vam skozi današnji dan pomaga, da ohranjate dobro voljo in optimizem. Tako boste k sebi pritegnili še več dobrih stvari in  s podporo temno modre barve boste še okrepili vašo pripravljenost, da naredite določene spremembe za boljšo prihodnost. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal.

Vodnar

Angel Resnice vam danes pomaga, da se soočite s seboj. Zdravilne energije marelične barve vas bodo objele, da začutite sebe in svojo resnico in lažje boste ugotovili, česa se bojite in kje ste se zataknili. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Ribi

Angel Novih začetkov vas aktivira pri vzpostavitvi novega reda v vaš vsakdan. Tako boste pomagali sebi in drugim, da se vsi razbremenite in naredite skupaj nekaj dobrega tako zase kot skupni prosti čas. Zadihajte v energije mavričnih barv in uživajte v kreiranju svojega dne.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.