Angelski dnevni horoskop za 24. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL RESNICE vam pomaga prepoznat bistvene stvari, da se situacija lahko izboljša. Kaj rabite priznati sebi in drugim, da se odnosi začnejo razpletat? 

Bik

ANGEL SRČNOSTI se pokaže skozi ljubezen in odnos do sebe. Okolica je v odnosih trenutno naporna in težko prenašate njihove reakcije. 

Dvojčka

ANGEL IZBIRE bo jasno pokazal vaše možnosti. NI pomembno, ali vztrajate ali se prepustite, dobro pa je, da prisluhnite notranjemu glasu in se naučite slediti sebi. 

Rak

ANGEL NOVIH SPOZNANJ vam olajša življenje, spoznanja sama pa vam prinesejo sproščenost in ponos nase. Filozofija življenja se postavlja na novo. Uživajte. 

Lev

ANGEL AKCIJE vam ne da miru – ravno vaš optimizem si želi vse lepo in pretirano vas aktivira v urejanju domačih stvari povsod, kjer naletite na počasnost. 

Devica

ANGEL RAZMIŠLJANJA bo pomagal prevetriti vašo perspektivo življenja – kako vidite sodelovanje, kateri občutki vas v odnosih pretirano vodijo…ipd. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ŽIVLJENJA vas navdaja z močjo – točno veste kaj si želite in česa ne in se okolici ne pustite več sprovocirati. Božanska moč teče skozi vas. 

Škorpijon

ANGEL ŽELJA bi rad izpolnil vse, kar bi radi, vaša naloga je, da ugotovite, kaj si zares želite. Če do spoznanj ne pridete sami, vam pomagajo drugi – da se postavite zase. 

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA bo pomagal ohraniti dobro voljo ob soočanju z domačimi. Kot kaže imajo dovolj zmešnjave, ki jo na hitro naredite. Resnica ni vedno prijetna, a ne? 

Kozorog

ANGEL AKCIJE vam pokaže, da star način reševanja problemov, ko se zaprete doma, ni več aktualen. Skozi akcijo lahko naredite veliko več željenih sprememb. 

Vodnar

ANGEL DOBREGA POČUTJA  je z vami doma ali v družbi in okolica ni odgovorna za vaše počutje. Sami izbirate kako se odzivate na druge ljudi, zato izolacija ne bo rešitev. 

Ribi

ANGEL PRENOVE bodisi doma ali svojega zunanjega videza ponuja zelo zanimive ideje, kako se sprememb lotiti na čisto konkreten način. Prisluhnite mu. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot