Angelski dnevni horoskop za 24. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL FOKUSA vas poskuša obrniti v pozitivno smer – da naravnate svoj kompas na tisto, kar si želite in pozabite na iskanje dlake v jajcu.

Bik

ANGEL SPROSTITVE vas danes vodi v počitek, kjer boste v miru lahko premišljevali in se odprli za spoznanja, kaj je potrebno iz preteklosti opustit, spustit.

Dvojčka

ANGEL PRETEKLOSTI vas ne bo kar tako spustil, da uredite tisto, kar je še potrebno. Najbolj vidno bo vse skupaj v odnosih, ki se jim nikakor ne morete izogniti.

Rak

ANGEL KOMUNIKACIJE vas spodbuja k sprotnemu izražanju vsega, kar vam leži na srcu. Pri tem se spomnite tudi svojih obljub, za dober razvoj kariere so pomembne.

Lev

ANGEL LJUBEZNI v vseh oblikah in odnosih prihaja na plano – z vsem, s čimer se povezuje, ste zelo senzibilni. Morda pa pritegne v vašo bližino simpatijo?

Devica

ANGEL REDA IN RITUALOV vam pomaga v odnosih uvideti, kje lahko naredite red, najprej pri sebi, ter seveda postaviti sebe na prvo mesto. Ogromno energije si s tem prihranite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL INVENTURE v sebi pomaga uvideti stanje in pretehtati vse možne variacije. Pomagal vam bo ostati praktičen in s tega vidika spremeniti odnos do sebe in drugih.

Škorpijon

ANGEL SRČNEGA POGUMA podpira danes vse, kar vas vodi v ljubezen, tudi bližino, toplino in mehkobo. Dovolite, da srce vodi akcijo in pogumno v nove korake.

Strelec

ANGEL NAPREDOVANJA vas danes poveže s pravimi ljudmi in odpre možnosti pogovora o pomembnih stvareh. Vodi vas v pridobivanje vaše moči.

Kozorog

ANGEL SPREMEMB postane danes tako intenzivno z vami, saj si želi da stopite iz starega videnja sebe in življenja. Poglejte na preteklost in se spomnite dobrih stvari.

Vodnar

ANGEL POSLOVNOSTI ne popusti – od vas bo zahteval vso pozornost in vam v zameno prinesel vse, kar koristi vašemu poslu. Ne nosite te atmosfere v dom.

Ribi

ANGEL ZDRAVJA pokliče na pomoč tudi vaše prijatelje – odprite se za pomoč in podporo. Čas je da se naučite sprejemati brez občutka krivde.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot