Angelski dnevni horoskop za 24. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vodi v lahkotnost. Na ta način se boste lažje odmaknili od drugih in s podporo energij zelene barve začutili svoj ritem in ohranili mir, lahkotnost, da spremenite vse tisto, kar si želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sproščenosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve boste lažje premagali strah in nemir in sprejeli spremembe, ki se jim ne morete izogniti. Zadihajte v nove energije in sprejmite sebe točno takšne kot ste, da lahko naredite korake naprej.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vas bo danes popeljal čez izzive na osebnem področju. Začutite podporo energij roza barve, ki vas odenejo v mehkobo, nežnost, toplino in vam pomagajo, da sprostite um in čustva. Tako se boste pomirili s seboj in okolico. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno povabite v svojo družbo.

Rak

Angel Komunikacije vas danes podpre, da uredite vse dvome. S podporo energij turkizne barve se boste izrazili jasno in iskreno ter si s tem odprli nove poti in nove priložnosti, da se vaše življenje postavi na nove temelje. Sprejmite podporo in sodelujte v dogajanju dneva.

Lev

Angel Veselja vas danes vabi, da se mu pridružite. S sprejemanjem njegove podpore in kvalitet energij oranžne barve boste uživali v čutenju sebe in družbi drugih, kar vam bo prineslo pozitivna presenečenja in okrepilo samozavest.

Devica

Angel Fokusa vam danes preda podporo, da vztrajate na svoji poti. S podporo energij modre barve boste lažje ohranili fokus na sebi in se posvetili svojemu delu, da ohranite ritem, ki ga v tem trenutku potrebujete. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uredite vse, kar si želite. Kvaliteta energij modre barve vam bo okrepila zaupanje in razumevanje, da se aktivno posvetite sebi, svojim ciljem in izpeljete vse na najbolj optimalen način. To bo pozitivno vplivalo na vsa področja, da si postavite nove trdne temelje. 

Škorpijon

Angel Organiziranosti vam danes pomaga, da naredite potrebne spremembe. S podporo energij srebrne barve vam bo jasno, kaj vam jemlje fokus, kaj morate spremeniti in kako izboljšati tako finančno stanje kot odnose z bližnjimi in obrnete nov list v življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Samostojnosti vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij rumene barve boste lažje prevzeli življenje v svoje roke in pogledali, kaj si želite v prihodnosti. Začutite notranjo moč, sledite svoji resnici in aktivno sodelujte, da se pokažejo rezultati.

Kozorog

Angel Odgovornosti vas danes vabi, da se posvetite sedanjemu trenutku. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve se bo v vas aktivirala želja, da naredite določene korake, ki vam dolgoročno prinesejo večjo stabilnost in voljo za naprej ter podporo in zaupanje drugih.

Vodnar

Angel Odločnosti vam danes preda moč, da se postavite zase in svoje bližnje. Kvaliteta energij bele barve vam bo pomagala ohraniti jasnost in zbranost v sebi, da se posvetite tistemu, kar je za vas pomembno in ne dovolite drugim, da se vpletajo. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Novosti vas danes vabi, da se predate novemu načinu sprejemanja sebe in življenja. Zdravilne energije zlate barve vas bodo objele in dale moč, da se odmaknete od tistih, ki želijo vplivati na vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot