Angelski dnevni horoskop za 24. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. Kvaliteta energij rdeče barve vas bo preplavila z energijo in življenjsko močjo, kar bo odgnalo vse negativne misli in strast po novem boljšem bo vibrirala v vas. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da popestrite vaše življenje. 

Bik

Angel Zadovoljstva vas vodi skozi današnji dan in žarki oranžne barve vam prinesejo živahnost, samozavest in v vašo bližino pritegnejo številne simpatije. Sprejmite podporo, ki bo v vas vzpodbudila družabnost in čustveno toplino, kar vas bo naredilo zaupljive in dojemljive v prvi meri zase in nato tudi za druge.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti vam danes pomaga, da imate fokus na sebi. Na ta način boste lažje razmislili o prihodnosti in podpora energij bele barve vas bo objela, da lažje zaupate sebi, vaši intuiciji in naredite vse, kar je potrebno, da se uresničijo vaše želje. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Rak

Angel Fokusa vas danes podpre pri odločanju. Kvaliteta energij modre barve vas bo pomirila, kar vam prinese boljše razumevanje vsega, kar se dogaja okoli vas in vse skupaj vam bo pomagalo pri sprejemanju odločitev. Sprejmite podporo in se odločite zase, da okrepite jasnost misli in ustvarjalnost. 

Lev

Angel Komunikacije vam danes pomaga, da uredite določene odnose. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve, ki vam prinesejo iskrivost v misli, vam ne bo težko izraziti vaše resnice, kar vas bo sprostilo in rešilo določenih vplivov preteklosti, kar bo pozitivno vplivalo na vse družinske člane. 

Devica

Angel Optimizma vas danes vzpodbuja, da ste zbrani tukaj in zdaj. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele, da lažje zadihate v nove energije in na ta način občutek ugodja, ki vam ga daje sedanjost ponotranjite. To vam bo pomagalo, da vidite in izkoristite nove priložnosti za uspeh.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo danes objel in podpora energij zlate barve vam bo dala moč in motivacijo, da se predate sanjarjenju in na ta način dobite bolj jasno sliko preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Sprejmite podporo energij dneva in vašega dnevnega Angela, da si ustvarite lepšo prihodnost. 

Škorpijon

Angel Predanosti vas danes vabi, da mu predate vse vaše želje, ideje, cilje kakor tudi vaše skrbi, dvome in stara neizražena čustva. Zdravilne energije marelične barve vam bodo pomagale pri čutenju in zaznavanju vaše globine, da lažje najdete v sebi ravnovesje in vaša čustva izrazite ne glede na reakcije okolja.

Strelec

Angel Iskrenosti vam danes pomaga pri rešitvah. Kvaliteta energij indigo barve bo na vas vplivala izjemno blagodejno, kar vam prinese odprtost za skupne rešitve in podporo drugih, ki bodo sledili vašim namigom in idejam. Sprejmite podporo, da si ustvarite življenje kot želite.

Kozorog

Angel Akcije vam danes preda voljo za spremembe in s podporo energij rumene barve, ki vam prinesejo navdušenje in bistroumnost, boste lažje sprejeli nove ideje in si dovolili novih izkušenj. Na ta način se boste osvobodili starega načina razmišljanja in delovanja. 

Vodnar

Angel Notranjega Reda vas danes vzpodbuja, da sledite svojim ciljem. Pomaga vam, da vidite, kje so potrebne spremembe in zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle mir in svežino, da o tem tudi jasno spregovorite z drugimi. Nekateri bodo presenečeni, a bo vse skupaj na vas vseeno vplivalo blagodejno.

Ribi

Angel Odnosov vas danes vabi k lahkotnosti. Pri tem vas žarki zelene barve objamejo in odnesejo vse napetosti, da lažje začutite, kdo vam prinaša sproščenost, udobje in upanje. Tako boste lažje postavili nove meje v odnosih, kar vam bo prineslo več harmonije in zbranosti. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.