Angelski dnevni horoskop za 24. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Motivacije vam bo danes dal podporo, da pričnete z novimi aktivnostmi in bo k vam pripeljal nove ljudi, ki vam bodo ponudili pomoč. Naj vam reakcije drugih ne vzamejo veselja, da se lotite novih stvari na povsem nov način. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti, saj lahko stres in skrbi glede vašega materialnega stanja, načneta vaše fizično zdravje. S sproščenostjo se boste regenerirali in se odprli za nove energije tudi glede financ in doma.

Dvojčka

Angel Sreče vas danes vodi k prijetnemu kramljanju, zelo boste privlačni za druge in imeli boste velik vpliv na ljudi. Zelo pozitiven dan za vas, vendar se izognite spletkam, tračem, naj bo vaš cilj dobra, iskrena komunikacija polna smeha.

Rak

Angel Vztrajnosti vas podpira, da nadaljujete z raziskovanjem svoje duhovnosti, iskanjem vašega notranjega miru. Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, ne dovolite se zmesti, saj vas vaš dnevni Angel podpira in vam daje zagon.

Lev

Angel Preboja vas danes aktivira v smer odločanja zase in svoje bližnje. Vodil vas bo do spoznanj, da je čas, da se ne zanašate na druge, ampak poskrbite sami zase in za svoje bližnje. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Miru vam danes pomaga, da izrazite svojo nejevoljo po nepotrebni komunikaciji, ki jo drugi želijo od vas. Potrebujete svoj mir in to izrazite, da se lahko začne regenerirati vaš um in vaše telo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas danes podpira v sprejemanju in dajanju dobre volje, optimizma, sproščenost v idejah, pogovorih. Česarkoli se boste danes lotili, vse vam bo šlo dobro od rok. Izkoristite dan za dobre pogovore, dobre rešitve.

Škorpijon

Angel Ljubezni vam bo danes prinesel ljubezen ali pa okrepil ljubezenski odnos, na vas pa je ali to sprejmete. Odločitev je vaša ali sprejmete podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Počitka vas danes vabi, da si spočijete od vseh vaših obveznosti kakor tudi od ljudi. Zadnje čase ste obremenjeni, potrebujete počitek, da se sprostite in odmislite vse. Vzemite si dan zase in samo preprosto uživajte.

Kozorog

Angel Svobode vam danes pomaga, da se ne ujamete v lovke vaših prijateljev, znancev, ki bodo želeli le nekoga za poslušanje in obujanje spominov. Stopite naprej in ne nazaj, saj tega več ne potrebujete. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Podpore vas danes vodi k dobremu sodelovanju in uresničevanju vaših idej. Vse to bo k vam še bolj pritegnilo ljudi, ki vam bodo ponudili pomoč. Z njihovo pomočjo in vašo izbiro slediti sebi ter podporo vašega dnevnega Angela bo uspeh kakor tudi napredek zagotovljen.

Ribi

Angel Volje vas bo podprl, da boste pogledali na življenje z druge perspektive in začeli spoznavati svoje talente in jih tudi ceniti. To vam bo dalo voljo in energijo za uspeh na osebnem kot tudi poslovnem področju. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.