Angelski dnevni horoskop za 24. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas bo danes vodil v sproščen način življenja. Samski boste imeli možnosti zapeljavanja, kjerkoli se boste pojavili, vezani pa pazite, kam usmerjate vašo pozornost. Danes boste privlačni za okolico, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo.

Bik

Angel Iskrenosti vas danes podpre, da preverite in uskladite svoja čustva in svoje misli. S pomočj vašega dnevnega Angela se boste lažje in iskreno pogovorili z bližnjimi o svojih čustvih in jim povedali, kaj si iskreno želite. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Modrosti vas danes vzpodbuja, da zaupate svoji intuiciji, ki vas vodi v pravo smer. Sledite dogajanju in se prikagodite, čeprav boste v dvomih, kam vse to pelje. Včasih so najbolj nenavadne odločitve najboljše odločitve. Zaupajte.

Rak

Angel Notranjega Miru vas v današnjem dnevu vodi do spoznanj, da je potrebno opustiti stare načine reagiranja in čustvovanja, saj vas ovirajo pri sprejemanju pozitivnih energij. S pomočjo vašega dnevnega Angelo vam bo to uspelo..

Lev

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in preverite situacije iz druge perspektive. Ne iščite krivcev v okolici, raje se posvetite trenutnim rešitvam, ki vam na dolgi rok prinesejo dolgoročni uspeh.

Devica

Angel Odnosov vas danes vodi do druženja s starimi znanci, kjer se dobro počutite. Dobili boste nove ideje, sprostite se in samo sprejemajte. Skozi sodelovanje z vašim dnevnim Angelom boste osvojili dobre energije in nove temelje za življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam skozi današnji dan pokaže, da se vse odvija tako kot ste si želeli. Imeli boste dosti energije in volje, da usmerjeno vodite svoje življenje po poti do osebnega uspeha. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem v pomoč.

Škorpijon

Angel LJubezni vas danes vodi, da se osredotočite na vaše odnose in naredite potrebne spremembe, če si želite izboljšanja na področju odnosov in ljubezni. Vaš dnevni Angel vam danes pri tem pomaga in vas usmerja, sodelujte z njim..

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre pri reševanju materialnih zadev. Potrudite se in jih uredite, saj se boste tako odprli za nove priložnosti in nove ideje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje izrazili in vztrajno izpeljali stvari do konca.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da se zavzamete zase in uredite tudi vso dokumnetacijo, ki vam bo v pomoč pri uresničevanju vaših zamisli. Trenutno ste sami sebi najboljši pomočnik, da si ustvarite temelje, na katerih boste lahko gradili in se samostojno razvijali.

Vodnar

Angel Zdravja vas danes vzpodbuja, da se sprostite in tako lahko spustite vsa odvečna bremena, ki jih nosite namesto drugih. Vzemite si čas samo zase, počivajte, da se globinsko sprostite ter regenerirate fizično telo. Sprejemajte energije vašega dnevnega Angela in dovolite, da nov proces začne.

Ribi

Angel Izražanja vas bo usmeril k iskreni komunikaciji z bližjnimi. To vam bo pomagalo okrepiti vaše odnose in sodelovanje ter vas podprlo pri nadaljnjih korakih življenja. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.