Angelski dnevni horoskop za 24. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sprejemanju samega sebe. Dovolite si razpreti svoja krila in poleteti kamor vas vodi vaše srce. Ne odzivajte se na provokacije drugih, če vas vaš dnevni Angel vodi k osvobajanju vsega balasta, ki vas omejuje.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Odprite svoje srce in pomagajte bližnjim, ki vas prosijo za pomoč. S tem se boste odprli za nove energije, ki vam lahko prinesejo nove ideje in zamisli za sprostitev. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo dal voljo, da uresničite vaše srčne želje. Ne bodite samo opazovalec, ampak se aktivno vključite v spremembe, ki jih želite narediti že nekaj časa. Nič se ne bo zgodilo samo od sebe. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo moč.

Rak

Angel Podpore vas danes podpira v vsem, česar se boste lotili. Bodite glavni akter kjerkoli začutite, da je to potrebno in drugi vam bodo samo sledili. Skupaj vam bo šlo lažje in bolšje. Danes bo optimalen dan za to, izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Premikov vas danes vodi k osvobajanju starih vzorcev in načina življenja. Utesnjenost in utrujenost boste pregnali, če se sprostite in odprete vrata za nove ljudi in nove dogodivščine. Osvobodite se vseh vplivov, ki jih res več ne potrebujete.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vodi k iskrenosti. Na ta način se boste lažje odmaknili od tujih negativnih misli, ki vam že močno grenijo življenje. Preverite vsa dejstva in se iskreno pogovorite, da se umakne teža neizgovornjenega. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da uredite svoje misli in čustva. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kdo in zakaj vas utesnjuje in vam onemogoča vaš razcvet. Sprostite se in naredite potrebne spremembe, da se življenje začne odvijati v pravo smer.

Škorpijon

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da umaknete vso sivino v odnosih, ki je nad vami. Postavite se zase in povejte svoje mnenje, da se notranja napetost umiri. Tako boste lahko začeli ustvarjati iz notranjega miru in širiti svoje znanje ter izkušnje med druge.

Strelec

Angel Poguma vam bo danes pomagal, da uredite vse stvari. Bodite sami sebi zvezda, ki si kaže pot naprej in zaupajte svoji intuiciji, da vas vodi do idej, ki se bodo realizirale ob najbolj pravem času. Sprejmite podporo vašega dnevega Angela.

Kozorog

Angel Notranjega Miru vam danes pomaga, da se umaknete od drugih. Ne zapadajte v diskusije in ne razglabljajte po nepotrebnem o stvareh, ki s evas osebno ne tičejo. S tem se boste izognili neprijetnim situacijam ter lastni jezi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo, ki vas bo vodila.

Vodnar

Angel Odločanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se lažje odločite za vse tisto, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe in boljše življenje. S sprejemanjem njegovih energij boste kljub nestrpnosti imeli voljo in moč, da vse izpeljete v optimalnem času.

Ribi

Angel Svobode vas danes vabi, da se osredotočite nase, na svojo srečo, veselje in radost. Uživajte v stvareh, kjer ste res dobri in nihče vam ne bo mogel ničesar očitati. Naj vas vaš dnevni Angel vodi v igrivost in lahkotnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.