Angelski dnevni horoskop za 24. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vam bo danes dal podporo, da naredite spremembe s pomočjo komunikacije in se na ta način odprete za sprejem novih energij. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se iskreno pogovorite o vsem, kar vas muči in v vas ustvarja nesoglasje.

Bik

Angel Srčnosti vas danes podpre v sproščenosti in strasti. Dovolite si nežnosti, ljubezni in srčnosti v odnosih, kar vam prinese dobre, pozitivne energije, s katerimi lahko začnete drugače dojemati sebe in ljudi okoli vas. Tako bo življenje bolj lahkotno in sproščeno.

Dvojčka

Angel Zbranosti vas vodi skozi današnji dan, da ste pozorni pri vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi in se spretno izognili konfliktom. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Akcije vas danes aktivira, da lažje pridete do rešitev in se odločite, kaj morate spremeniti, da pridete do svojih ciljev. Naredite vse s podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo dal moč in zagon ter okrepil zaupanje vase.

Lev

Angel Notranjega Miru vas danes podpre pri vseh spremembah, da si uredite vaše življenje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli pomembne odločitve, če boste le iskreni do sebe in izhajali iz svojega notranjega miru.

Devica

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da boste lažje pozitivno usmerjeni v vašo prihodnost in uredili vse, kar je za vas pomembno, da se stvari premaknejo v pravo smer. Sprejmite današnji navdih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan v lahkotnosti sprejemanja vsega, kar vam ponuja življenje. Poslušajte svojo intuicijo in lažje se boste odločili, v katero smer se morate podati, da si ustvarite nove temelje za prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes vabi v svojo notranjost, da ugotovite, kaj vas odmika od realizacije vaših želja. Z njegovo pomočjo in podporo boste lažje našli notranji mir in prevzeli odgovornost za potrebne spremembe. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenem sodelovanju z drugimi. Na ta način boste dobili potrebne informacije in ideje, ki jih uporabite za nadaljnje korake, da se spremembe pričnejo odvijati v najbolj optimalno smer za vas.

Kozorog

Angel Ljubezni vam danes pripelje v vaše življenje ljubezen. Samski lahko srečate pravo osebo in vse se bo zložilo na pravo mesto, če se boste le sprostili in odprli srce za ljubezen. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Vodnar

Angel Premikov vas danes vabi v sproščenost predvsem do sebe. Ugotovili boste, da ste sami sebi največji sovražnik in da se morate le sprostiti. Bodite to, kar ste, da se osvobodite svojih negativnih misli, prepričanj in navad ter naredite premik naprej. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Ribi

Angel Spoznanja vas v današnjem dnevu vodi skozi lahkotno, svobodno dojemanje vsega okoli vas, saj boste tako pripravljeni na nove priložnosti. S pomočjo energij vašega dnevnega Angela boste lahko razumeli od kje nemir in strah ter naredili korake naprej, saj se vam ponujajo že nove poti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.