Angelski dnevni horoskop za 24. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Reda vam bo danes dal zagon, da uredite in spravite v red določene stvari. Z njegovo pomočjo boste lažje vpeljali nov sistem, da zagotovite in naredite vse, kar je potrebno. To vam bo prineslo zaupanje drugih in izboljšalo samozavest. Sprejmite podporo in vodstvo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes aktivira, da sebi priznate, kaj so vaše skrite želje in kaj vas aktivira. Sami sebe boste presenetili in kljub vsemu optimistično stopili po svoji poti naprej. Naj vas vaš dnevni Angel vodi k opuščanju starega in sprejemanju novega, veselite se.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas v današnjem dnevu podpre pri pomembnih odločitvah. Bodite strpni in se izrazite ter pri tem opazujte reakcije drugih, saj boste le tako videli, kaj naredite narobe. Tako boste lažje vse skupaj popravili in napredovali osebno kot tudi poslovno in se odprli za spremembe.

Rak

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal izboljšati komunikacijo. Ne dovolite, da vas vaši dvomi in močna čustva ne odmaknejo od drugih, saj znate hitro pretiravati in negativno vplivati na druge. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in začnite sprejemati sebe in druge, da se lahko energije obrnejo v vašo korist in se okrepi vaša samozavest.

Lev

Angel Poguma vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. S sprejemanjem njegove energije boste lažje sprejeli odločitve in se zavzeli zase, ne glede na izpade določene osebe. Bodite strpni, sodelujte in zaupajte vašemu dnevnemu Angelu, ki vam bo dal pogum za naprej.

Devica

Angel Sproščanja vas bo popeljal skozi današnji dan. Z njegovo podporo boste lažje spustili nadzor nad določenimi okoliščinami in ljudmi, saj vam stari način delovanja ne prinaša uspehov. Uživajte v dobri družbi  in stvareh, ki vas sprostijo , da si okrepite notranjo moč in samozavest za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes spodbuja, da zaupate sebi in svoji intuiciji. Tako boste bolj optimistični in svobodni glede vsega, predvsem pa ljubezni, odnosov in vašega počutja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer.

Škorpijon

Angel  Komunikacije vas danes vodi k aktiviranju vaših rešitev skozi komunikacijo. Ne dovolite, da vas spomini in negativne izkušnje odmaknejo od vaših ciljev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in sodelujte, da se cel proces transformacije vaših misli in rešitev uredi po najbolj optimalni poti za vas

Strelec

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svojo nežnost, mehkobo in se predali pozitivnim vibracijam okolja. Sprostite se in odprite srce za ljubezen, da osvojite dobre energije. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Hvaležnosti vas danes vodi do spoznanj, da ste na pravi poti. Hvaležni boste za vse, kar ste se do sedaj naučili, kar vam bo dalo upanje za naprej. Ne hitite in počakajte, da vas nove energije pripravijo na nove pozitivne spremembe.

Vodnar

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da se posvetite sebi in ste pri tem iskreni. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kaj vam jemlje energijo in čas ter se lotili potrebnih sprememb, da se energije prevesijo v pravo smer. Sprejmite njegovo podporo in lažje vam bo šlo.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes podpre pri vsem novem v življenju. Poglobite se v svoja čustva in odkrijte, kaj vas navdušuje, v čem ste strastni in se temu predajte. Čas je, da se osvobodite starega načina življenja in se pripravite na nove dogodivščine.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.