Angelski dnevni horoskop za 24. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes spodbuja, da se osredotočite nase. Z njegovo pomočjo boste lažje prevzeli odgovornost zase in svoje misli ter s tem spustili stara čustva. To vas bo sprostilo, okrepilo vašo moč in izboljšalo počutje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in mu zaupajte.

Bik

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Tako boste lažje opustili stara čustva, ki škodijo vam in vašim odnosom. Sprostite se in dovolite novim čustvom, da vam pokažejo pravo pot in si povrnete svojo notranjo moč in pogum.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Bodite iskreni do sebe in v vsem, kar počnete. S tem se boste odmaknili od negativnih vplivov okolice in lažje sledili sebi n si odprli vrata v boljše življenje.

Rak

Angel Razumevanja vas danes podpre v razumevanju sebe in svojih čustev. Zadihajte v nove energije in lažje boste ugotovili, kaj vas odmika od veselja in radosti. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje naredili korak k večjemu zavedanju sebe in se osvobodili bremen preteklosti.

Lev

Angel Samote vas vabi, da se danes umaknete v samoto in odvržete vsa čustvena bremena. To vam bo pomagalo pri notranji sprostitvi, lažje boste prišli do novih idej in spoznanj, kaj morate opustiti, da realizirate tisto, kar si želite.

Devica

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral v smeri realizacije ciljev. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste začutili tisto pravo ustvarjalnost, da uredite vse, česar se boste aktivno lotili in pri tem pozabili na negodovanja in pritiske okolice.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Harmonije vas bo danes objel in popeljel skozi dan. Ne dovolite, da okolica na vas negativno vpliva in vam povzroča zmedo, če vas vaš dnevni Angel vodi k sledenju sebi. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo usmerjal pri nadaljnjih korakih do boljšega življenja.

Škorpijon

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v odprti komunikaciji. Če boste opustili strah in nezaupanje, se boste lahko o vsem mirno pogovorili in lažje uresničili svoje ideje. To vam bo dalo pogum, da se postavite zase in stvari se bodo začele premikati.

Strelec

Angel  Odločanja vam bo danes usmerjal, da se sprejmete potrebne odločitve in nadaljujete v smeri, kjer si želite konkretnih sprememb. Na ta način boste prejeli tudi vsa pomembna sporočila, ki vas bodo vodila v smeri rezultatov. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in se sprostite, da se vse skupaj čim lažje in hitreje realizira.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo danes v pomoč, da se osredotočite nase. Z njegovo podporo se boste lažje na novo organizirali in vzpostavite nov red, da izpeljete vse tako, kot ste načrtovali. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osredotočite na sedanjost in vse, kar se vam ponuja ta trenutek. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in poslušajte svojo intuicijo, ki vam odpre nov nivo dojemanja sebe in okolice.

Ribi

Angel Novosti vas danes vabi, da se umaknete od drugih. To vas bo podprlo v ustvarjalnosti in v vas vzpodbudilo željo po kreiranju nečesa novega, drugačnega, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo, moč in pogum pri nadaljnjih korakih življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.