Angelski dnevni horoskop za 24. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRETIRAVANJA vas zavede v prehitre obljube, ker želite ustreči drugim. A vsega seveda ne morete izpeljati in razmislite, kako se boste izvlekli. 

Bik

ANGEL JASNOSTI  bi vam z veseljem pokazal dejstva in zablode, če se le ne boste preveč zapletali v čustva in vsaj malo želeli slišati resnico, ki vam jo drugi pokažejo. 

Dvojčka

ANGEL NATANČNOSTI vas usmerja, a okolica ne bo nujno zadovoljna s tem, da iščete dlako v jajcu. Posmeh vam ne bo všeč, zato razmislite, kje je natančnost res pomembna. 

Rak

ANGEL SPROSTITVE vam pomaga do prijetnega druženja kjer na prejšnje prepire pozabite. Ljubezen vas ob tem okrepi in vas polepša. 

Lev

ANGEL AKCIJE sodeluje v uresničevanju srčnih želja – naredite kar je potrebno in si privoščite. Čas je za užitek v naravi – in brezdelno druženje v ljubezni. 

Devica

ANGEL UMIRANJA vam pomaga situacijo umiriti – pozorno opazujte, s čim ne podpihujete razgretih čustev in kako se drami izogniti, brez odvečnih besed.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI odpre še več prostora zadovoljstvu, kar vas napolni z energijo za dolgotrajnejše spremembe. Kaj si želite doseči? Vso podporo imate na dlani…. 

Škorpijon

ANGEL KOMUNIKACIJE pomaga realizirati ideje – razmislite na kakšen način jih izraziti, da ste deležni podpore okolice. Lažje vam gre, ko ste sproščeni. 

Strelec

ANGEL RAZMISLEKA pomaga prepoznati kje je smiselno vztrajati in kje je čas da spustite, saj nimate nobene koristi niti želje zares. Spremembo boste naredili, ko vam bo jasno. 

Kozorog

ANGEL ŽIVLJENJA vas vabi v akcijo – prelaganje sprememb gre na vašo škodo zato ne čakajte in ne računajte na to, da se bo spremenilo samo po sebi. 

Vodnar

ANGEL ZAUPANJA vam pomaga spustiti kontrolo in se sprostiti tudi, če se vam načrti ne izzidejo kot ste želeli. Ne bremenite se z ato, raje poglejte, kaj vas sprosti.

Ribi

ANGEL SODELOVANJA  z življenjem vas vodi v novosti, ki se jim kljub vznemirjenosti ne izogibajte. Če vam ponudijo izobraževanje ali službeno pot – boste sprejeli? 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot