Angelski dnevni horoskop za 25. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes vabi k lahkotnosti. S podporo energij marelične barve boste lažje zaznavali sebe in svoje občutke ter se tako osvobodili določenih bremen preteklosti. Okrepilo se vam bo zaupanje vase in stvari boste naredili na popolnoma svoj način, kar vas bo podprlo v novih začetkih. 

Bik

Angel Komunikacije vam danes pomaga, da se izrazite takoj. Na ta način in s podporo energij roza barve, ki vas bodo podprle v iskrenosti in nežnosti, boste spoznali nov način sodelovanja z drugimi, kar vas bo sprostilo. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes vabi, da se odločite zase. Tako boste prišli do določenih spoznaj in zdravilne energije modre barve vas bodo vodili skozi sam proces uresničitve želja. Zaprosite za pomoč in bodite dovzetni za vsa sporočila, ki vam utegnejo pomagajo pri rešitvah.

Rak

Angel Predanosti vas danes podpre v zvestobi in zaupanju sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve vam bo jasno, kaj lahko delite z drugimi in kaj morate obdržati zase, če želite, da se vaši cilji čim hitreje in najlažje uresničijo. 

Lev

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da razmislite, kaj želite in na kakšen način. Zdravilne energije rdeče vas bodo poživile, da začutite moč in podporo in pri željah niste skromni. Spremembe vam bodo prinesle veselje in zadovoljstvo, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše domače.

Devica

Angel Svobode vas danes vabi k umiku. Tako se boste lažje sprostili in s podporo energije turkizne barve začutili notranji mir, ki vas bo usmeril na pot k spremembam. Tako se bo življenje začelo odvijati v smer, ki si jo želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in zdravilnih energij oranžne barve boste kipeli od zadovoljstva, veselja in optimizma, kar bo v vašo bližino pritegnilo mnoge. Ohranite mejo med vami in drugimi, da ostanete v dobrih energijah. 

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in kvaliteto energij zelene barve se boste lažje približali drugim in jim pokazali svojo srčnost in odprtost v komunikaciji. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kako se izraziti, poslušati in sprejeti resnico drugih.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre pri odločitvah. Žarki srebrne barve vas bodo okrepili v jasnosti in bolj transparentno boste videli celotno situacijo, v kateri se nahajate. Tako se boste lažje odločili, koga povabiti, da sodeluje z vami in koga ne. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Lahkotnosti vas danes pomaga v izražanju. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo pomirila in odgnala strah, da lažje sprejmete sebe, se predate svojim čustvom in jih izrazite svoji simpatiji. Tako boste naredili prostor za nove energije sprejemanja in dajanja ljubezni, kar bo pozitivno vplivalo na vaše življenje.

Vodnar

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da naredite določene spremembe. S podporo energij rumene barve se boste aktivirali v notranji moči in prišli do novih idej, zamisli, kako popestriti svoje življenje. Začenja se dobro obdobje za vas, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Sproščenosti vas danes vodi do jasnosti. Zdravilne energije indigo barve vam bodo zbistrili vaše misli in čustva, da lažje spoznate, kaj jemlje vašo energijo in moč, ko ste z drugimi popolnoma sproščeni. To vam bo prineslo v življenje več svežine in  vas podprlo v sodelovanju z drugimi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.