Angelski dnevni horoskop za 25. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vas danes vabi v samoto. Tako se boste odmaknili od vplivov okolice in zdravilne energije mavričnih barv vas bodo regeneriale in zdravile, da si spočijete tako fizičo kot psihično, kar vam bo dolgoročno koristilo.

Bik

Angel Sproščanja vam skozi današnji dan pokaže, kako lahkotno je življenje, če sproščeno sodelujete v vsem okoli vas. Z njegovo podporo in podporo energij roza barve se boste lažje povezali s seboj in drugimi ter tudi njim dovolili sproščenost in lahkotnost. To bo okrepilo odnose in sprostilo vaš um.

Dvojčka

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da tudi drugim priznate svoja čustva in želje. To vas bo sprostilo in energije marelične barve vas bodo objele in želeli se boste pogovoriti tudi o svojih idejah in ciljih, kar bo nasprotna stvar pozitivno sprejela. Izkoristite današnjo podporo, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Rak

Angel Sreče vam bo danes v pomoč, da se odprete za vse nasvete in sporočila. Zdravilne energije temno modre barve vam bodo v pomoč, da ste zbrani tukaj  in zdaj in samo sprejemate, kar vam življenje ponuja. S tem boste pridobili na notranji moči, veselju in  in se odprli novemu obdobju vašega življenja.

Lev

Angel Komunikacije vas danes vodi k iskrenosti. Sodelujte z drugimi in podpora energij rumene barve vas podpre v notranji moči, da se boste lažje izrazili in tako naredili določene zaključke. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lahkotnejše.

Devica

Angel Notranjega Miru vas bo usmeril k osredotočenosti nase, na svoje želje. Ne pustite se sprovocirati drugim, energije rdeče barve pa vas dodatno podprejo pri osvobajanju starih ran, slediti svojemu notranjemu miru in ohranite fokus nase. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas bo danes podprl v sprejemanju vsega dobrega. Zdravilne energije srebrne barve vam pomagajo pri osredotočenosti nase, da si uredite življenje in pri tem ne pozabite na počitek in razkošje. Pomirjeni in sproščeni boste postavili nove temelje vašega življenja in mišljenja.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Energije vijolične barve bodo osvežile tako vaše telo kot vaše energije, da lažje sprejmete v življenje ljubezen, pa čeprav le ljubezen do sebe.S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje in bolj lahkotno vzljubili sebe in povabili ljubezen v življenje.

Strelec

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da naredite potrebne spremembe. Opustite vse skrbi in ne sanjarite, ampak sprejmite podporo energij oranžno rumene barve, da začutite, koliko notranje moči je v vas, da lahko realizirate vse tisto, kar si želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo predal moč, da se odprete boljši prihodnosti.

Kozorog

Angel Lahkotnosti vas bo danes vodil skozi dan. Zdravilne energije škrlatne barve vas bodo negovale, da se lažje sprostite in preživite dan poln topline, ljubezni. Dovolite si, da se navadite na te spremembe in postanejo del vašega vsakdana. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Izražanja vam danes pomaga, da spregovorite o svojih ciljih in pričakovanjih. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in energij turkizne barve se boste lažje osredotočili nase in se izrazili odločno ter se uspeli dogovoritio nadaljnjih korakih in si s tem postavili življenje na nov nivo.

Ribi

Angel Svobode vas v današnjem dnevu vodi v globine vaših čustev. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve, se boste lažje odprli za vse dobro, kar prihaja v vaše življenje. Ne bojte se in izrazite svoje želje, da se začnejo premiki v boljše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.