Angelski dnevni horoskop za 25. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NAVDUŠENJA vas odpre v novi moči in želji po novostih – tokrat izgovori ne bodo več na mestu. Podpore za spremembe imate dovolj, usmerite se v cilj. 

Bik

ANGEL PRAKTIČNOSTI vas usmeri v reševanje osebnih ljubezenskih in finančnih zadev, zato tudi ne bo potrebe po vpletanju v odnose drugih. 

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE v dvoje je na strani vas in vaše ljubezni – privoščita si skupne trenutke in odmik od napornih ljudi iz okolice. 

Rak

ANGEL STRASTI vas zapelje v ljubezni in odmakne od okolice – ves čas boste želeli nameniti drugi polovici in zraven čutili hvaležnost za vse, kar vam daje. 

Lev

ANGEL AKCIJE še vedno daje moč in prostor vašim željam in ciljem – če jih bližnji ne sprejmejo, si boste svoje možnosti realizacije poiskali drugje – ukrepali boste. 

Devica

ANGEL ODGOVORNOSTI ne bo več dopuščal umika – urejanje domačih odnosov in razmer bo na prvem mestu, zato čutite ter opazujte, kaj je potrebno spremeniti. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPREMEMB bo izzval generalno čiščenje. Vzporedno se začne odvijat ljubezenska zgodba – sprostite se ob spremembah, čeprav vas novosti lahko malo zmedejo. 

Škorpijon

ANGEL POZITIVNOSTI bo pazil, da vaše moči in kontrole ne uporabite za slabe stvari. Spodbujanje negativnosti v okolici – razmislite kako znate veliko bolje ustvarjati dobro vzdušje. 

Strelec

ANGEL SVOBODE vas iz varne domače situacije vodi ven – ni potrebe da nalagate bližnjim, kako ste doma najraje. Bolje je iskreno slediti svojim sanjam. 

Kozorog

ANGEL SODELOVANJA z okolico vam odpre ideje in rešitve, kaj še morate urediti, da vas nemir izpusti in postanete bolj samozavestni in dinamični. 

Vodnar

ANGEL RAZMISLEKA je zadnji čas prišel do vas – nehajte čakati na druge, razmislite kaj hočete in izrazite sami, da pridete do svojega zadovoljstva v kreiranju. 

Ribi

ANGEL LJUBEZNI in KREATIVNOSTI vas spremljata na vsakem koraku – rezultati se kažejo v vaših odličnih projektih, ki vam poleg zadovoljstva prinesejo tudi denar. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot