Angelski dnevni horoskop za 25. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predaje vas danes vabi, da se mu predate. Sprejmite njegovo pomoč in podporo energij marelične barve, da lažje spustite vse dvome in nezaupanje ter začutite, kaj je vaša strast in kaj vam daje moč in upanje. Tako boste v svoje življenje boste povabili nove sveže energije. 

Bik

Angel Vztrajnosti vam danes preda podporo, da imate fokus na sebi. Tako boste lažje ugotovili, kaj vas pravzaprav teži in kvaliteta energij srebrne barve vam bo dodatno pomagala pri razumevanju sebe, kar vam bo aktiviralo željo po napredku. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Dvojčka

Angel Odločanja vam danes pomaga, da zaupate intuiciji in notranjemu glasu, ki vas vodita do rešitev. Zdravilne energije zlate barve vam bodo pomagale, da ohranite optimizem in stvari speljete po svoje. Odločite se zase in vse se bo dobro izšlo. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Rak

Angel Uspeha vam bo skozi današnji dan v pomoč, da lažje izpeljete, kar si želite. Z njegovo podporo in podporo energij zelene barve vam ne bo nič težko in prav ponosni boste na svoj uspeh. Nagradite sami sebe in se veselite, da si izboljšate samopodobo in okrepite v življenjski moči.. 

Lev

Angel Notranjega zdravljenja vam bo danes pomagal, da si okrepite notranjo moč in poskrbite za fizično telo. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele, da se lažje sprostite in zadihate v nove energije, da se proces rehabilitacije lahko začne. Pri tem sprejmite tudi pomoč in podporo vaših bližnjih. 

Devica

Angel Notranjega Reda vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani in sledite svojim ciljem. Notranji red vas odpre, da vidite, kje so potrebne spremembe in s kom lahko delite svoje ideje in zamisli, da si ustvarite dobre poslovne temelje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Podpora energij oranžno rumene barve vam pomaga, da vzpostavite ravnovesje med tem, kar čutite in želite in s tem, kar vam lahko ponudijo drugi. To vas bo osvobodilo in lažje boste cenili svoj čas in energijo.

Škorpijon

Angel Ljubezni bo danes z vami in vas nagovarja, da sledite svojemu srcu. S podporo mavričnih barv se boste lažje odločili, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in tako se bo ustvarila jasna slika vaše sedanjosti, kar vam bo v pomoč pri kreiranju lepše prihodnosti. 

Strelec

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da se osvobodite teže v določenih odnosih. Kvaliteta energij indigo barve vas bo osvežila in lažje boste vidlei realno sliko vaših odnosov in naredili potrebne spremembe, da se osvobodite vseh bremen drugih in vsega, kar vas teži v odnosih. 

Kozorog

Angel Akcije vam danes preda moč in voljo za spremembe. Na ta način se boste predali sedanjemu trenutku in s podporo energij vijolične barve osvobodili starega načina razmišljanja in delovanja. Sprejmite podporo, da si ustvarite življenje kot želite.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sproščenosti. Zdravilne energije bele barve vas bodo objele in osvežile, da pogledate na življenje z druge perspektive in sprejmete nove stvari ter k sebi spustite nove ljudi. Vse, kar je potrebno je, da se sprostite in sodelujete. 

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve se boste lažje predali sebi in začutili srečo, veselje, ki vam ga dajejo tudi bližnji in vas sprejemajo točno takšne, ko ste. Bodite iskreni do sebe in drugih ter obrnite nov list življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.