Angelski dnevni horoskop za 25. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij zdravilne bele barve se boste lažje sprostili, zbistrili svoje misli in regenerirali ter počakali, da mine obdobje ujetosti in togosti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Bik

Angel Sproščenosti vas danes vabi v svoj objem, da se umirite in zadihate. Pri tem vam bodo v pomoč tudi energije zelene barve, da posvetite čas sebi, najdete ritem in način, da se stvari postavijo na svoje pravo mesto. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevenga Angela, ki vas vodi pri tem usmerja.

Dvojčka

Angel Srčnosti vas danes vabi, da prisluhnete svojemu srcu. S podporo energij marelične barve se boste lažje usmerili v pravo smer in komunicirali z bližnjimi na način, da jim izkažete svoje spoštovanje in naklonjenost, kar vam bo v pomoč pri transformaciji vašega življenja. 

Rak

Angel Iskrenosti vas danes podpre v odločnosti in zdravilne energije rumene barve vas okrepijo v čutenju notranje moči, da se ne umaknete pod pritiski drugih in greste naprej po svoji poti. To vam bo prineslo več samozavesti in upanje, da se vse končno odvija na pravi način za vas.

Lev

Angel Možnosti vas danes vabi, da se predate vsemu, kar se dogaja okoli vas. S podporo energij oranžne barve boste čutili veselje in ustvarjalnost, da nekaj naredite drugače, na novo in se v polnosti odprete vsemu. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Devica

Angel Miru vas danes vodi k umiku od vseh. Zdravilna zlata barva vam bo v podporo, da se umirite in poiščete način, ki vam bo pomagal, da se regenerirate in okrepite v življenjski moči. S sprejemanjem podpore boste lažje spustili stara čustvena bremena in navezanost na druge ter dovolili, da se začnejo pozitivne spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spoznanja vam danes prinese nov pogled nase in druge. Kvaliteta energij vijolične barve vam okrepi fokus nase, da pridete do spoznanj, kako poskrbeti zase in da le to dovolite tudi drugim. To vam bo okrepilo nivo dobrih energij.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da naredite načrte, kaj si želite v prihodnosti. Zdravilne energije indigo barve bodo vzpodbudile vašo domišljijo in lažje se boste odprli za nove ideje in zamisli ter tako povabili nove sveže energije, da vam pokažejo pot, kako dalje. 

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vodi k iskrenosti do sebe in drugih. S podporo energij  oranžne barve, ki vam pomagajo v čutenju sebe in drugih, se boste lažje odprli novemu, lepšemu življenju in spustili omejujoča prepričanja in čustvena bremena.

Kozorog

Angel Harmonije vam bo danes pomagal v sproščenosti. Na ta način in s podporo energij roza barve se boste bolje povezali s seboj in si priznali, kaj si zares želite. To vam bo prineslo pomiritev in spremembe se bodo avtomatsko zgodile ter vam prinesle harmonijo v življenje.

Vodnar

Angel Odgovornosti vam danes pomaga, da ohranite fokus na sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste sledili sebi ne glede na reakcije in mnenja drugih. To bo izboljšalo tako vaše počutje kot mentalno in čustveno stanje. Vsak ima svojo pot, sledite svoji in s podporo bo vse skupaj lažje. 

Ribi

Angel Zadovoljstva vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve se boste okrepili v svoji moči in ne bo se vam težko postaviti zase in svoja prepričanja, saj se vaše želje in cilji počasi uresničujejo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot