Angelski dnevni horoskop za 25. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre, da sledite vaši strasti in kvaliteta energij oranžne vas poveže s pozitivnim pogledom na življenje, kar bo dvignilo vaše razpoloženje. Tako se boste z ustvarjalnostjo potrudili za vse, kar je za vas pomembno.

Bik

Angel Samostojnosti vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij modre barve se boste lažje povezali z vašo Dušo, ki vam pomaga pri komunikaciji in vas usmerja h kreativnosti, da ohranite vedrost v mislih in nivo dobrih energij. 

Dvojčka

Angel Motivacije vas danes podpre pri realizaciji vaših želja. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zlate barve, ki vas globinsko prečistijo, boste prišli do novih možnosti za uresničitev ciljev. Tako boste naredili nekaj dobrega tudi za širšo skupnost, kar vam bo dalo podporo in samozaupanje.

Rak

Angel Sproščenosti vas danes vodi do novih spoznanj. Zdravilne energije marelične barve vas bodo objele in prevzel vas bo občutek harmonije. To vam bo pomagalo, da lažje ugotovite, kaj je tisto, kar vas odmika od volje in realizacije načrtov. Sprejmite podporo in iskrenost do sebe vas bo vodila do novih spoznanj. 

Lev

Angel Komunikacije vas danes vodi do večjih sprememb. Z njegovo podporo in podporo energij rumene barve boste prišli do notranje moči in z veseljem odločno skomunicirali vse, kar je potrebno, da uspete na poslovnem področju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se večkrat čez dan spomnite nanj.

Devica

Angel Optimizma vas danes vabi, da zaupate in sodelujete v vsem, kar se dogaja okoli vas. S tem boste vnesli v vaš vsakdan nove energije in zdravilne energij roza barve vam bodo vlile občutek varnosti, kar vam bo dalo moč, da določene stvari začnete čisto na novo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile, da sledite instinktu, ki vas vodi do najbolj optimalnih rešitev. To vam bo dalo tudi več jasnosti in v odnose boste vnesli več veselja, ljubezni in iskrenosti.   

Škorpijon

Angel Komunikacije vam danes pomaga v odnosih in kvaliteta energij turkizne barve vas pomiri in ohladi tako vaša čustva kakor tudi misli. Tako boste lažje izrazili vaše strahove in dvome, kar bo prineslo jasno sliko ne le vam, ampak vsem vpletenim. 

Strelec

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da ostanete osredotočeni nase. Tako se ne boste zapletali v reakcije drugih in s podporo energij zelene barve ohranili notranje ravnovesje. Kljub temu boste odprti za druge in hkrati zbrani, kar bo okrepilo vaš notranji mir.  

Kozorog

Angel Spreminjanja vas danes vodi do določenih odločitev. Začutite, kam vas vodi srce in zdravilne energije srebrne barve vam bodo dodatno pomagale pri razumevanju sebe in življenja. Tako boste lažje ugotovili, kje potrebujete določene spremembe in odločitev bo sledila. 

Vodnar

Angel Umika vas danes nagovarja k umiku od drugih. S sprejemanjem njegovih energij in energij vijolične barve se boste lažje globinsko sprostili in uredili tako vaše misli kot čustva. Tako se boste osredotočili na spremembe, ki jih želite vnesti v vaše življenje.

Ribi

Angel Sprejemanja vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij rdeče barve boste lažje odgnali malodušje in se odločno zavzeli zase, kar vas bo usmerilo v pozitivno naravnanost. Tako boste začutili več poguma in živosti, kar vas bo sprostilo in oddaljilo od vseh napetosti okolja. Dnevi Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.