Angelski dnevni horoskop za 25. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri sodelovanju z vašimi bližnjimi, kakor tudi da jim dovolite izraziti sebe, svoje mnenje in to tudi potem upoštevate. Sodelujte z bližnjimi in okolico ter sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se odprete novim energijam veselja, sreče in moči.

Bik

Angel Zaključka vas danes podpre v zaključevanju vsega iz preteklosti, kar vam do sedaj ni uspelo ali pa ste se načrtno umikali od tega. Pomagal vam bo spustiti vso težo, vsa bremena, samo dovolite mu in se ne upirajte. Vzemite si danes čas zase.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas danes prinesel ljubezen in bo poskrbel, da se boste odprli z vsem srcem dogajanjem okoli vas. To vas bo odprlo tudi do drugih ljudi, ki jih danes okoli vas ne bo manjkalo in bodo predvsem želeli vašo pomoč. Izkoristite današnji dan z odprtim srcem.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes podpira v iskanju rešitev in pomoči za vaše materialno stanje. Prav zanimivo bo danes dogajanje okoli vas, spremljajte in sodelujte, kako se bodo stvari realizirale v vašo korist. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Osvobajanja vas danes aktivira, da se znebite vseh občutkov krivde in dolžnosti do drugih. Da se osvobodite preteklosti, ki vas omejuje in na nek način veže ter greste po svoji poti naprej svobodno. Naj vas vaš dnevni Angel vodi na poti osvobajanja.

Devica

Angel Akcije vam bo dal zagon, da se premaknete naprej, pa čeprav mogoče samo skozi delo doma in urejanje svojega doma. Vse to bo v vas vzpodbudilo razmišljanje, da se aktivirate in prevzamete življenje v svoje roke. Današnji Angel je lahko z vami tudi dalj časa, le spomnite se nanj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odnosov vam danes pomaga v razreševanju določenih, za vas težkih odnosov, kaj je tisto, kar vam na nek način razžira srce. Pomagal vam bo narediti potrebne spremembe v teh odnosih, ki bodo naredile prostor na novo svežo energije. Naj vas vaš dnevni Angel vodi k opuščanju starega in sprejemanju novega v vseh odnosih.

Škorpijon

Angel Moči vas danes vzpodbuja, da naredite prave korake v pravo smer, da se vaše življenje prične spreminjati v tisto smer, ki si jo želite. Najprej sami sebi priznajte, kaj so vaše srčne želje, da jih boste lahko začeli uresničevati. Naj te želje ne ostanejo le vaša skrivnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da si priznate, kaj si želite in česar več ne želite v svojem življenju glede odnosov. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprostili vašo ujetost v preteklosti glede odnosov kakor tudi osvoboditev energij sedanjosti v odnosih.

Kozorog

Angel Reda vam bo danes pomagal, da se sistematično lotite preteklosti in zaključite z njo, saj vam to jemlje življenjsko energijo in moč. Kar je bilo, je bilo, veselite se vsakega dne posebej in začutite globinsko sproščenost. Naj vas skozi dan vodi vaš dnevni Angel.

Vodnar

Angel Napredka vas danes vodi do spoznanj, da ste na pravi poti. Vse, kar ste do sedaj naredili, izpeljali in rešili, vas vodi naprej k nadaljnjim uspehom. Dobili boste tudi pohvale, kar vam bo dalo nov zagon za naprej.

Ribi

Angel Veselja vas bo danes podprl v vseh odnosih in v druženju. Vsi bodo danes radi v vaši družbi, saj boste širili veselje in dobro energijo. Vse to se vam bo obrestovalo v prihodnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.