Angelski dnevni horoskop za 25. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Druženja vas bo skozi današnji dan vodil k sproščenemu druženju in uživanju v dnevu. Z lahkoto boste izrazili vsa svoja prepričanja in čustva, nič vas ne bo motilo. Pri tem vas bo podprl vaš dnevni Angel in skozi druženje v naravi boste preprosto zacveteli.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti, saj lahko nemir, stres in nepotrebne skrbi negativno vplivajo na vaše zdravstveno stanje kakor tudi na vse vaše odnose tako v službi kot privatno. Povabite vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Dvojčka

Angel Notranjega Miru vam v današnjem dnevu pokaže, da lahko zaupate svoji intuiciji in instinktu, saj vam vedno pokažeta pravo pot. Naj bo to vaše novo vodilo k večjemu stiku z vašo Dušo in boljšemu življenju . Dovolite, da se spremembe zgodijo in naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi.

Rak

Angel Hvaležnosti vam bo dane spomagal, da boste lažje zadihali. Uspešni boste pri novih projektih, kar bo okrepilo vaše finančno stanje kakor tudi vašo samozavest. Čas je, da začutite tisto pravo strast do vsega, kar počnete in začnete ustvarjati, kar vas veseli.

Lev

Angel Vztrajnosti vam danes stoji ob strani in vas vzpodbuja, da naredite korake v smeri osvobajanja starih navad. To vam bo prineslo čustveno stabilnost in z vztrajnostjo se bodo stvari obrnile v pozitivno smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Devica

Angel Sprejemanja vam skozi današnji dan pomaga, da se odmaknete od sodb in ocenjevanja drugih ljudi. Sprejmite njihovo drugačnost, saj si boste s tem odprli nova vrata v svet sodelovanja, ljubezni in novih priložnosti . S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo lažje to uspelo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes podpre pri novem načinu sprejemanja dobrih energij v življenju. Cenite svoj čas, svoje stvari, vsak trenutek in dobro boste vedeli, česa ne potrebujete več. Vzpostavili boste čisto nov sistem in počutili se boste svobodne.

Škorpijon

Angel Obilja vam bo pomagal, da stvari pogledate širše in videli boste, da so dobri odnosi tisti, ki vam pomagajo do obilja. Postavili si boste lahko nove temelje tako v odnosih, komunikaciji, kot pri pozitivnih spremembah v službi in doma. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri uresničevanju načrtov glede vaših materialnih dobrin. Lažje se boste izrazili in začeli sodelovati z drugimi na način, da bo sprejemljiv tako za vas kot za druge. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Priložnosti vam danes pomaga, da se z njegovo pomočjo osredotočite na tiste možnosti, ki vam nudijo tako finančno oporo kot tudi dobre odnose. Danes se lahko pojavi glede tega veliko slabe volje, na vas pa je izbira, v katero smer se boste osredotočili. Naj vam pri tem pomaga vaš dnevni Angel, sodelujte z njim.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, ki si jih srčno želite. S sledenju sebi in vztrajanju pri odločitvah, se vam bodo sprostile določene poti in določena sodelovanja. To vam bo omogočilo nov pristop tako na osebnem kot poslovnem področju.

Ribi

Angel Ugodja vas danes vodi v zavetje vašega doma. To pa ni nujno slabo, če se boste odločili in povabili k sebi obiske, saj se lahko na ta način sprostite in ljudem pokažete, kdo v resnici ste. Poglobili boste prijateljstva, se regenerirali in odprli za nove energije doma in financ. Naj vam vaš dnevni Angel pri tem pomaga, sodelujte z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.