Angelski dnevni horoskop za 25. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Optimizma vas bo danes vodil skozi vse ovire in prepreke. Z njegovo pomočjo boste sijali svojo notranjo moč in naredili vse, kar ste si zadali. Ko se trdno odločite za nekaj, ni ovir in mej, ki bi vam to preprečile. Pogumno naprej.

Bik

Angel Ljubezni vam danes v življenje pripelje ljubezen. Samski lahko spoznate novo simpatijo, ki ji naklonite vso svojo pozornost. Vsi ostali danes izrazite svoja najgloblja čustva, da se odprete sprejemanju in dajanju ljubezni. Sprejmite energijo vašega dnevnega Angela, ki vas v tem podpre.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da lažje sprejmete vse darove življenja. Pojdite preprosto po stopničkah, ki vas vodijo do Svetlobe in sprejmite vse, kar se vam ponuja. Čez dan se večkrat spomnite na vašega dnevnega Angela in sprejmite njegovo pomoč.

Rak

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da se lažje sprostite in spustite vse sodbe, prepričanja, ki jih imate o odnosih. Poglejte na pozitivne stvari, ki se vam dogajajo v odnosih in spustite vse staro, kar vas omejuje v sprejemanju dobrih energij. S tem boste sprostili napetosti tudi na drugi strani. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil.

Lev

Angel Sproščanja vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste sprostili in pokazali naklonjenost tistim, ob katerih se resnično lahko zabavate in ste to kar ste. Humor in dobro razpoloženje bosta dvignila nivo energij, kar vam bo dalo moč in voljo za naprej.

Devica

Angel Predanosti vas bo danes vodil k sledenju sebi. Ne reagirajte na mnenja in dejanja bližnjih, ampak opazujte, kaj vas zmoti pri tem in ugotovili boste, kaj morate vi spremeniti, da se odnosi izboljšajo in lahko delujete vsak iz svojega notranjega miru in zadovoljstva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vas danes podpre v spremembah. Lažje boste spoznali, kako spustiti negativne izkušnje. Spoštujte svoj čas in svobodo, ki vam omogočata globinsko sprostitev in mir. Naj vas okolica ne odmakne od tega, če vas vaš dnevni Angel vodi k notranjemu miru.

Škorpijon

Angel Presoje vam danes pomaga, da zaupate svoji intuiciji. Ne nasedajte na govorice in ne izhajajte iz svojega strahu pred spremembami, ampak preverite dejstva in se potem odločite, kako dalje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes dal zagon za ureditev vseh nedokončanih stvari. Imeli boste potreben čas in priložnosti, da vse popravite in uredite točno tako, kot ste želeli. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili in stvari pripeljali do rešitve in cilja.

Kozorog

Angel Samostojnosti vas danes podpre, da preverite vsa področja življenja, kjer si želite sprememb. Na ta način boste lažje ugotovili, po čem hrepenite in kaj zares potrebujete. To vam bo dalo nove smernice za naprej, aktivno sodelujte, da se vzpostavi nova struktura za boljše življenje.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vam danes pomaga v prednosti sebi. Vzemite si čas zase, za svoje želje in spustite krivdo, slabo voljo, če se posvečate le sebi in svojih projektom. Sami dobro veste, da vam to v tem trenutku največ pomeni. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Zvestobe vam bo danes pomagal do spoznanja, kako se vse odvija pravočasno. Lažje se boste predali partnerju, simpatiji in ob tem se boste počutili sproščeno, lahkotno, pomirjeno in preplavil vas bo občutek sprejetosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.